Ανακοινώνει αποδεσμεύσεις για Ζορμπά, Προίσκο και Μερμίγκη

Οι παίκτες ζήτησαν να αποχωρήσουν, λόγω της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας στις θέσεις, στις οποίες αγωνίζονται, με τον Ζορμπά να έχει ήδη κλείσει στον Αίαντα Ευόσμου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι μεταγραφική ενίσχυση του Ηρακλή επιφέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ, καθώς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται σε θέσεις στις οποίες πραγματοποιήθηκαν προσθήκες, ζήτησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα, λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου ρόλου, τον οποίο αναμενόταν να αναλάβουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Συνεπώς, ο Θωμάς Ζορμπάς, με τη θέση “5” να μοιράζεται – πλέον – μεταξύ Σαρικόπουλου και Κώττα, ζήτησε να αποχωρήσει και έχει ήδη συμφωνήσει για τη μετακίνησή του στον Αίαντα Ευόσμου.

Το ίδιο συνέβη με την περίπτωση του Αλέξανδρου Προίσκου, ο οποίος βρίσκει… μπροστά του τον έμπειρο και ικανό σκόρερ, Νίκο Παπαρέγκα στο “3”, αλλά και με τον Γιάννη Μερμίγκη, λόγω της έλευσης του Μιχάλη Σπρίντζιου στη θέση “4”, πίσω από τον Νίκολα Μαλέσεβιτς.

Βεβαίως, τεχνική ηγεσία και διοίκηση έκαναν δεκτό το αίτημα αποχώρησης των τριών παικτών, υπό τη λογική ότι αφενός μεν δεν έχει νόημα να διατηρείς στην ομάδα αθλητές, οι οποίοι επιθυμούν να αποχωρήσουν, αφετέρου δε, αναγνωρίζοντας ότι – όντως – το ρόστερ είναι πλήρως στελεχωμένο στις συγκεκριομένες θέσεις.

Σύντομα, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από τον Ημίθεο για τις τρεις αποχωρήσεις…

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top