Προωθήθηκε ο Σόβα – Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

O ταλαντούχος βασικός γκολκίπερ της δεύτερης ομάδας είναι πλέον, μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανακοίνωση για την προώθηση του Βασίλε Σόβα και οι σχετικές δηλώσεις:

Επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την πρώτη ομάδα υπέγραψε ο τερματοφύλακας Βασίλε Σόβα. Ο 18χρονος (02-07-2005) γκολκίπερ, ο οποίος γεννήθηκε στο Μπακάου της Ρουμανίας, αποτελεί στέλεχος των Ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ, καθώς εδώ και 1,5 χρόνο υπερασπίζεται την εστία της ομάδας Κ-19 του Συλλόγου μας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, προχώσε στις ακόλουθες δηλώσεις: “Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΗΡΑΚΛΗ, σε μία ομάδα με μία τεράστια ιστορία και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τώρα, όπως είναι φυσικό, μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις, χρειάζεται περισσότερη δουλειά και να είμαι επικεντρωμένος 100% σ’ αυτό που κάνω. Ευτυχώς, δεν έχω καθόλου άγχος, αφού το κλίμα εδώ είναι οικογενειακό, όλοι μ’ έχουν αγκαλιάσει και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός τερματοφύλακας επιλέχτηκε αρχικά για την Κ-19, μετά από σκάουτινγκ του Υπευθύνου των Ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ, Ηλία Ευθυμιάδη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Άγγελου Άκρα. Ο Ηλίας Ευθυμιάδης δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή του που ο Βασίλε Σόβα αποτελεί πλέον στέλεχος της ανδρικής ομάδας και δήλωσε τα εξής: “Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που μετά από 4,5 χρόνια ως επικεφαλής των Ακαδημιών, επιτεύχθηκε ο στόχος στο να γίνει ένα νεαρό παιδί επαγγελματίας. Είμαι σίγουρος ότι στο κοντινό μέλλον κι άλλα παιδιά θα πετύχουν κάτι ανάλογο, διότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τη Διοίκηση σ’ αυτό το κομμάτι με κοινό στόχο όλων μας να “αντλήσουμε” παιδιά μέσα από τα σπλάχνα του ΗΡΑΚΛΗ”.

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top