Nίκησε και τις σοβαρές απουσίες του!

Επικράτηση με 77-64 του Ηρακλή επί του Αμύντα, σε μία σκληρή μάχη, με αλλοπρόσαλλη διαιτησία και τον Τόμπσον να ηγείται των “κυανόλεύκων” με 25 πόντους…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Περιπετειώδες παιχνίδι στο Ιβανώφειο, με ανταγωνιστική εξέλιξη για το μεγαλύτερο μέρος του, με τον Ηρακλή να επικρατεί του Αμύντα με 77-64.

Οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν σημαντικά από τις κομβικές απουσίες δύο παικτών, στους οποίους ποντάρει πολλά επιθετικά (Μαστρογιαννόπουλος – Μαλέσεβιτς) και μέχτι το τέταρτο δεκάλεπτο ζορίστηκαν από τους πλήρεις φιλοξενούμενους.

Ο Ημίθεος βρήκε τις απαιτούμενες επιθετικές λύσεις, με τον Κέντριμ Τόμπσον να δείχνει άλλο αγωνιστικό πρόσωπο και να βοηθά σημαντικά με 25 πόντους, ενώ πολύ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Θωμά Κώττα από τους νεοαποκτηθέντες, που κέρδισε πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια και πέτυχε 13 πόντους.

To παιχνίδι του χαρακτηρίστηκε από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των διαιτητών, με τις πολλές εκατέρωθεν τεχνικές ποινές και τον Θανάση Γιαπλέ να αποβάλλεται, έχοντας δεχθεί δύο.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Γερακίνης-Γεωργούλης (Παραλυκίδης)

Δεκάλεπτα: 17-17, 33-36, 54-49, 77-64

Ηρακλής (Γιαπλές): Τόμπσον 25 (5), Παπαρέγκας 9 (1), Σοκ 4 (1), Πουλιανίτης 6, Πράπας 5 (1), Προίσκος, Μερμίγκης 1, Σπρίντζιος 6 (2), Κώττας 13, Σαρικόπουλος 6.

Αμύντας (Κουρής): Καμπούρης, Μπιλάλης 3 (1), Δαμιανός, Σιούντρης 20 (6), Γκρέκας, Πίτερσον 10, Γκάτζο 2, Μπέλη 4, Γουίλσον 13 (3), Μπολδόγλου 2, Γιοβάνης, Δόξας 10.

 

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top