Επιστροφή στις προπονήσεις (pic)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Μακεδονικό οι “κυανόλευκοι”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση για το πρόγραμμα προπόνησης, αναφέρει:

Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων για την ομάδα μας, η οποία επέστρεψε χθες Δευτέρα από το νησί της Λέσβου, μέσω Αθηνών.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Superleague 2, με τον κόουτς Περικλή Αμανατίδη και το τεχνικό τιμ, να καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος κρύβει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και απαιτήσεων, αν αναλογιστεί κανείς τη βαθμολογική θέση του Μακεδονικού. Ωστόσο, άπαντες εντός ομάδας σκέφτονται μόνο τη νίκη και τους 3 βαθμούς, για να αρχίσει ο δεύτερος γύρος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όπως λένε θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το στόχο τους και να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα τους στηρίξει σ’ ένα ακόμη παιχνίδι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό ξεκίνησε ως συνήθως με προθέρμανση, συνεχίστηκε με passing game, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι με τους τερματοφύλακες, 7 εναντίον 7.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top