Η νίκη του “γλίστρησε” στις καθυστερήσεις, κόντρα σε απίστευτη διαιτησία…

Ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Κοζάνη, σε αγώνα με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Γιούργα από την Κέρκυρα, ο οποίος σφύριξε “φουλ Κοζάνη”, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι, που απέκρουσε ο Βελλίδης, ο οποίος, όμως, ήταν μοιραίος για τον Ηρακλή στο γκολ της ισοφάρισης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με πρωταγωνιστή – αρνητικότατο – τον διαιτητή Γιούργα από την Κέρκυρα, ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος με 1-1 με την Κοζάνη στο γήπεδο της Χαλάστρας.

Ο διαιτητής σφύριξε καθαρά Κοζάνη από την αρχή μέχρι το τέλος και έφτασε στο σημείο να εκτεθεί ανεπνόρθωτα, όταν σε πεντακάθαρη επέμβαση του Βελλίδη έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων στο 69΄.

Ο Ηρακλής κατόρθωσε να προηγηθεί στο 23΄ με τον Κούστα, να αποτρέψει τον άδικο κίνδυνο ισοφάρισης με το πέναλτι, που καταλογίστηκε εις βάρος του, αλλά ο Βελλίδης στάθηκε μοιραίος στις καθυστερήσεις, όταν του έφυγε η μπάλα σε σου του Κανούλα στις καθυστερήσεις και φτάσαμε στο τελικό 1-1.

 

Οι στιγμές

Στο 10΄ ο Δοϊρανλής επιχειρεί εντυπωσιακή ατομική ενέργεια κουβαλώντας τη μπάλα, τροφοδοτεί τον Σίλβα, που αποτυγχάνει να γίνει απειλητικός.

Γκολ για τον Ηρακλή στο 23΄: Ο Κούστα βρίσκεται σε επίκαιρη θέση, μετά από αμυντικό λάθος και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία κάνοντας το 1-0.

Στο 30΄ ο Έμπο βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση, επιχειρεί το σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.

Στο 36΄ ατομική προσπάθεια του Τόρες, μεταβίβαση στον Σίλβα και σουτ του τελευταίου από καλή θέση, άουτ.

Στο 44΄ καλό σουτ του Κουντουριώτη, άουτ.

Στο 47΄ ύστερα από προσπάθεια του Κούστα, σουτ του Κουντουριώτη από καλή θέση, η μπάλα περνάει άουτ.

Στο 61΄ ο Βελλίδης ανακόπτει με γροθιές, επιτιθέμενος της Κοζάνης προσκρούει επάνω του και ο διαιτητής «εφευρίσκει» πέναλτι!!!

Στο 69΄ μετά από μεγάλη αναταραχή, λόγω καταλογισμού του ανύπαρκτου πέναλτι, ο Βελλίδης επεμβαίνει εντυπωσιακά και αποτρέπει την ισοφάριση.

Στο 84΄ ο Έμπο μπαίνει στην περιοχή, επιχειρεί το σουτ, άουτ.

Γκολ για την Κοζάνη στο 90΄ +5΄: Σε σουτ του Κανούλα η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Βελλίδη και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 90΄+6΄ ο Ηρακλής ζητεί πέναλτι σε ανατροπή του Έμπο εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής το αρνείται.

 

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Έμπο, Τόρες (82′ Σπυρίδης), Σίλβα (89΄ Γκάγιτς), Κούστα (90΄+2΄ Στοΐσεβιτς), Κουντουριώτης (82′ Χρουσιέλ).

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Ασλαμπάλογλου, Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης.

 

Σχετικά Άρθρα

“Χαίρομαι, που συνετέλεσα κι εγω στην αλλαγή εποχής του Ηρακλή” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top