“Τρέμουν” τον κόσμο του Ηρακλή – Θέλουν άδειο Ιβανώφειο!!!

Αρνητική απάντηση των “ασπρόμαυρων” στο δικαιολογημένο “κυανόλευκο” αίτημα για αλλαγή ώρας στον αγώνα της Κυριακής για την Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο, για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, σε αγώνα, που ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 3/12 και να αρχίσει στις 16:00.

Λόγω του ότι την ίδια -σχεδόν – ώρα (15:00) ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής αγωνίζεται με την Κοζάνη στη Χαλάστρα, το Τμήμα Μπάσκετ Γυναικών των “κυανολεύκων”, απολύτως δικαιολογημένα, ζήτησε από τη διοργανώτρια να αλλάξει η ώρα της αναμέτρησης, καθώς αυτή η σύμπτωση θα εμποδίσει την παρουσία του κόσμου του Ημίθεου στο Ιβανώφειο και θα αποστερήσει την ομάδα από σημαντικά και υπερπολύτιμα έσοδα…

Επειδή, ωστόσο, ο αγώνας είχε ήδη οριστεί, για να αποφασιστεί μετάθεση ώρας απαιτείτο και η συναίνεση του αντιπάλου, με τους “ασπρόμαυρους” να πατούν πάνω στην ευκαιρία, που τους προσφέρθηκε για Ιβανώφειο χωρίς τον κόσμο του Ηρακλή και να εκδηλώνουν την απόλυτη αντίθεσή τους στο αίτημα!!!

Ντροπή τους, καθώς για μία ακόμη φορά στο συγκεκριμένο σωματείο αποδεικνύει το περιορισμένο ηθικό ανάστημά του, αλλά και τον συμπλεγματισμό, που το κατατρέχει απέναντι στον Ημίθεο…

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top