O “Σάρας” καθάρισε για το πρώτο “διπλό”

Παρά τα πολλά προβλήματά του, ο Ηρακλής, με ηγετική μορφή τον τραυματία Μαστρογιαννόπουλο, νίκησε μέσα στο Μεσολόγγι τον Χαρίλαο Τρικούπη, με 65-74.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Με καθοριστικό στο τελευταίο δεκάλεπτο τον αγωνιζόμενο με τραυματισμό, Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο, ο Ηρακλής έφερε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, επικρατώντας με 65-74 του Χαρίλαου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Οι “κυανόλευκοι” ήταν για μεγάλα διαστήματα του αγώνα μπροστά στο σκορ, παρα τις απουσίες των Προίσκου – Μερμίγκη και το γεγονός ότι ο Μαστρογιαννόπουλος αγωνιζόταν τραυματίας και ο Πράπας άρρωστος, ενώ είχαν από νωρίς πρόβλημα με τα φάουλ.

Μάλιστα είχαν ως παράγοντες της αναμέτρησης, την πολύ καλή παρουσία των Ταχυρίδη και Πουλιανίτη, ενώ όταν στο τελευταίο δεκάλπετο βρήκαν τα δύσκολα, “μίλησε” με αποφασιστικά καλάθια ο εκπληκτικός Μαστρογιαννόπουλος, με τη νίκη να πηγαίνει στους φιλοξενουμένους, οι οποίοι εμφάνισαν εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 21-26, 37-44, 51-54,

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Μούτσιος): Γκλάσπερ 26 (4), Τσουμάνης 14 (1), Τσουργιάννης 3, Τόλα 2, Μολφέτας, Σάμαρτζιτς 10, Σταματογιάννης 4, Νάνος, Τσαπατώρης, Ζαρκαδούλας 6 (2).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιαπλές): Τόμπσον 2, Σοκ 10 (1), Πουλιανίτης 10 (2), Πράπας 2, Ταχυρίδης 9, Ζορμπάς 1, Μπέικερ 8, Σαρικόπουλος 9, Μαστρογιαννόπουλος 18 (3).

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top