Ισχυρή υποψηφιότητα Μάκη Κυριζίδη για την προεδρία του ΓΣ!

Ο φανατικός Ηρακλειδεύς Αντιδήμαρχος αποδέχθηκε την πρόκληση – πρόσκληση των συνοπαδών του και ρίχνεται στη μάχη της εκλογής για την επόμενη ημέρα του Γυμναστικού Συλλόγου!

Ερασιτέχνης

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες της BlueArena, έχει ήδη συγκροτηθεί το πλαίσιο για μία εξαιρετικά ισχυρή υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου, μετά την αποχώρηση της διοίκησης του Φώτη Θέου.

Μέσα από μία κίνηση, η οποία εκπηγάζει από τον ευρύτερο παραγοντικό και οπαδικό κόσμο του Συλλόγου, ο φανατικός Ηρακλειδέας και νυν Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, αποδέχθηκε το προσκλητήριο αγώνα και κατεβαίνει στη μάχη για την εκλογή στη διοίκηση του “κυανόλευκου” Ερασιτέχνη.

Ο Μάκης Κυριζίδης, όπως επανειλημμένως έχει τονίσει ο Φώτης Θέος και οι συνεργάτες του, συνέβαλε τα μέγιστα σε όλα τα σημαντικά ζητήματα του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της αντιδημαρχιακής θητείας του, συμβάλλοντας τόσο στο μέγιστο θέμα της αναγέννησης του Ερασιτέχνη, με την επανεκκίνησή του, όσο και στην δημιουργία των προϋποθέσεων για υλοποίηση του ονείρου της κατασκευής γηπέδου στους Χορτατζήδες.

Σύντομα, ο Μάκης Κυριζίδης θα κάνει γνωστή δημοσίως την ομάδα, η οποία θα τον στηρίξει και θα “κατέβει” μαζί του στις εκλογές, ενώ έχει ήδη έρθει σε επαφή με πολλούς φορείς της “κυανόλευκης” κοινωνίας, οι οποίοι άλλωστε αποτέλεσαν το “καύσιμο” εκκίνησης για αυτήν του την πρωτοβουλία…

Back to Top