SL2: “Μπαίνουν” τα χρήματα από το Στοίχημα

Θετικές οι εξελίξεις, που προέκυψαν μέσα από την ενημέρωση στο ΔΣ της Λίγκας.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες προκειμένου οι ΠΑΕ της Super League 2  να πάρουν τα χρήματα του στοίχηματος.

Σημαντική εξέλιξη προέκυψε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (9/5) για την επιχορήγηση της Super League 2 από το στοίχημα. Το πρώτο καθοριστικό βήμα έγινε από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος απέστειλε στη διοργανώτρια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Με τη σειρά της η διοργανώτρια θα τα στείλει στις ομάδες ώστε να συμπληρωθούν και σιγά σιγά να ξεκινήσει η κατάθεση των χρημάτων, που θα αποτελέσουν βαθιά ανάσα για τα ταμεία των ΠΑΕ έστω και προς το τέλος της σεζόν.

Το θέμα επί της ουσίας είναι τυπικό και σύντομα οι ομάδες θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη συνάντηση του προέδρου της SL2 Πέτρου Μαρτσούκου με τον Λευτέρη Αυγενάκη άνοιξε ο δρόμος για τα 2,8 εκατ. ευρώ από την χρηματοδότηση του στοιχήματος.

Επιπλέον στην Super League 2 θα κάνουν κινήσεις από νωρίς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο σχεδιασμός της ερχόμενης σεζόν σε όλα τα επίπεδα θα είναι ξεκαθαρισμένος, ώστε να μην προκύψουν ανάλογες καταστάσεις με τις προηγούμενες χρονιές. Στις 31/5 θα πραγματοποιηθεί μάλιστα ΔΣ για τον προγραμματισμό και τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί η SL2 το 2023-2024.

H ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Ενημερώθηκε το σώμα από τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Μαρτσούκο για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Στάλθηκαν στις ΠΑΕ τα δικαιολογητικά που ορίζει η ΚΥΑ για το ποσοστό φορολόγησης τυχερών παιγνίων, προκειμένου να τηρηθούν οι σχετικές διαδικασίες. Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συζήτηση για την οργάνωση και διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Έως το επόμενο συμβούλιο, το οποίο θα διεξαχθεί 31.05.2023, ζητήθηκε από τις ΠΑΕ να καταθέσουν σχετικές προτάσεις.

Πηγή: mikriliga.com

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top