“Αυτή η σφαγή σηματοδοτεί την αναγέννηση της Υποδομής του Ηρακλή!”

“Ευχαριστώ τον Φώτη Θέο για τη συμπαράστασή του στην προσπάθειά μας και δηλώνω ότι από τη νέα περίοδο η Ακαδημία βόλεϊ του Ηρακλή μπάινει σε τροχιά εκτόξευσης”, τόνισε στη BlueArena ο πολύπειρος βολεϊκός παράγων του Ημίθεου, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου…

Βόλει, Ηρακλής

Όπως όλοι στον βολεϊκό Ηρακλή και ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, ο οποίος ηγήθηκε διοικητικά της προσπάθειας των Εφήβων του Ηρακλή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ήταν αγανακτισμένος από τον κατάφωρα άδικο αποκλεισμό της ομάδας, λόγω της ωμής παρέμβασης του διαιτητικού παράγοντα!

Μετά τη “σφαγή” στον αγώνα με τον Πήγασο Πολίχνης, ο Team Manager της ανδρικής ομάδας και Υπεύθυνος Ακαδημίας του “κυανόλευκου” βόλεϊ, δήλωσε κατηγορηματικά στη BlueArena:

“Βιώσαμε μία απίστευτη αδικία στον αγώνα με τον Πήγασο Πολίχνης. Από τα παιδιά του Ηρακλή, λόγω των τραγικών υποδείξεων των διαιτητών, αφαιρέθηκε μία νίκη, την οποία εδικαιούντο.

Αυτή τη στιγμή, επιθυμώ να ευχαριστήσω από ψυχής τον Φώτη Θέο για τη μεγάλη συμπαράστασή του στην προσπάθειά μου και στην προσπάθεια των Εφήβων μας και να δηλώσω μετά λόγου γνώσεως ότι αυτή η “σφαγή” θα σηματοδοτήσει την απόλυτη αναγέννηση της βολεϊκής Υποδομής του Ηρακλή.

Από τη νέα περίοδο αρχίζουμε να θέτουμε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα, το οποίο θα επαναφέρει την Ακαδημία μας σε επίπεδο αυτοκρατορικής κυριαρχίας, σε όλα τα επίπεδα. Αντί να μας πτοήσουν αυτές οι εναντίον μας ενέργειες, μας γέμισαν με αποφασιστικότητα για το μέλλον!”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος βολεϊκός παράγων των “κυανολεύκων”.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top