Νταβέλης: “Ο Πανσερραϊκός έχει ερείσματα στον… Βορρά – Ομάδα σκάνδαλο!”

“Έχει προσβάσεις σε διαιτησία και ΕΠΟ μέσω του ομφάλιου λώρου με τον… Βορρά και έχει πολλά θέματα μη νομιμότητας”, επιμένει ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε o Αχιλλέας Νταβέλης για τον Πανσερραϊκό στον ραδιοφωνικό σταθμό Pressing 90,1:

«Είναι μια ομάδα προσκολλημένη στο άρμα του Βορρά. Ο ομφάλιος λώρος είναι με τον Βορρά. Ο Βορράς έχει ερείσματα σε ΕΠΟ, ΚΕΔ. Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός χάρτης. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα σκάνδαλο από μόνη της. Έχει σοβαρότατα θέματα νομικής φύσεως στα οποία θα γίνει ένας αγώνας διεκδίκησης ως προς το πώς λειτουργεί και κατά πόσο είναι νόμιμη η άδεια λειτουργίας της. Έχω πλήρη επίγνωση γι’ αυτά που λέω.

Γι’ αυτό είχε τεράστια σημασία για την ΑΕΛ γι’ αυτούς που έχουν τις ευθύνες και θα αναδειχτούν τα επόμενα 24ωρα, να κρατηθεί η ομάδα πάση θυσία στη 2η θέση. Με αφέλεια, αντιεπαγγελματισμό και επιπολαιότητα το απώλεσαν το Σάββατο και δεν θα τους το συγχωρήσω ποτέ. Δεν πήρα σοβαρή απάντηση για τα αίτια της ήττας. Άκουσα μόνο ανοησίες. Το επιτελείο μαζί με τις παραφυάδες πληρώνεται 22.000 ευρώ το μήνα. Για να μας δουλεύουν μ’ αυτό τον τρόπο, δεν θέλω ούτε να τους ξέρω».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top