Μπερμπέρογλου: “Ήταν αναγκαίο ένα θετικό σοκ και μία αλλαγή τακτικής”

Η τοποθέτηση του πολύπειρου Team Manager του Ηρακλή στη BlueArena, για την αλλαγή δεδομένων στην “κυανόλευκη” τεχνική ηγεσία.

Βόλει, Ηρακλής

Ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Θανάση Στράντζαλη και δεν δίστασε στιγμή να κινηθεί προς την κατεύθυνση της συμφωνίας μαζί του, όταν ετέθη ως ανάγκη η παρουσία ενός κόουτς αυτού του διαμετρήματος στο τεχνικό team.

Ο Τeam Manager του “κυανόλευκου” βόλεϊ, διυεκρίνισε, μιλώντας στη BlueArena:

“Διαπιστώσαμε ότι κάτι θα έπρεπε επιεγόντως να αλλάξει ενόψει των play offs. Η ομάδα είχε απόλυτη ανάγκη από ένα θετικό σοκ, από μία δυναμική ενίσχυση στην καθοδήγησή της, μία συνολική αλλαγή τακτικής.

Ποντάραμε στην εμπειρία και στις γνώσεις του Θανάση Στράντζαλη και στο γεγονός ότι είναι πολύ οικείος με τους έμπειρους παίκτες του ρόστερ μας, όπως ο Γκόρτσανιουκ, ο Παπαδημητρίου και ο Αναστασιάδης και προχωρήσαμε στην κίνηση αυτή. Προσωπικώς, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θεωρώ ότι πράξαμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την προσφορά του Άγγελου Αγγελή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο του καταθέσαμε πρόταση παραμονής στο τεχνικό επιτελείο, ως συνεργάτης του Θανάση Στράντζαλη. Μας εξήγησε ότι αισθάνεται πολύ πιεσμένος από τη μέχρι τώρα διαδρομή του με την ομάδα και προτιμά να αποφορτιστεί αποχωρώντας.

Ο Θανάσης Στράντζαλης θα οδηγήσει τον Ηρακλή από εδώ και πέρα για τη φετινή σεζόν, αλλά στοχεύουμε στο να είναι και ο κόουτς της ομάδας και τη νέα περίοδο, καθώς – αν δεν κατορθώσουμε να πετύχουμε τώρα τον στόχο – του χρόνου θα είναι μία χρονιά υπό διαφορετικά δεδομένα, με προοπτικές ξεκάθαρου πρωταθλητισμού”. 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top