“Λύγισε” στην Καλαμάτα…

Ο Ηρακλής έχασε με 3-1 σετ, ενώ θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη τύχη, αν δεν “δώριζε” το δικό του πρώτο σετ του αγώνα – Αδικαιολόγητα διαιτητικά λάθη και δύο κόκκινες εις βάρος των “κυανολεύκων”…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Ηρακλής είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας, κόντρα στην πρωτοπόρο της Pre League, Καλαμάτα και τελικά, υπέκυψε με 3-1 σετ.

Ο Άγγελος Αγγελής είχε για πρώτο παιχνίδι στην πρώτη γραμμή των επιλογών του και τους τρεις νεομεταγραφέντες του χειμώνα, Παλανκάι, Κάουτσμαν και Αναστασιάδη, με τον Άγγλο διαγώνιο να είναι ακόμη εκτός ρυθμού και να χρειάζεται απαραιτήτως να “πάρει” κάποια παιχνίδια.

Οι “κυανόλευκοι” απώλεσαν τη μεγάλη ευκαιρία να “πατήσουν” αποφασιστικά στην αναμέτρηση, όταν “δώρισαν” το πρώτο σετ στους γηπεδούχους, καθώς ενώ ήταν μπροστά από την εκκίνηση και με σημαντικές διαφορές, επέτρεψαν με αδράνειές τους στην Καλαμάτα να ισοφαρίσει στους 21 πόντους και να προηγηθεί για πρώτη φορά στο 23-22, “κλέβοντας” – εν τέλει – το σετ με 27-25.

Στο δεύτερο σετ ο Ημίθεος φάνηκε ψυχολογικά επιβαρυμένος από την απώλεια του πρώτου και “έπεσε” – ουσιαστικά – αμαχητί, με 25-16.

Στο τρίτο, ο Ηρακλής αγωνίστηκε με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, ανεβάζοντας απόδοση και κατακτώντας το με 21-25.

Ωστόσο, τα πολλά λάθη της ομάδας στο 4ο σετ, αλλά και οι λάθος υποδείξεις της διαιτησίας, η οποία μάλιστα έδωσε και δύο πόντους υπέρ της Καλαμάτας, με ισάριθμες κόκκινες σε Θόδωρο Παπαδημητρίου και Ζένια Γκόρτσανιουκ για δικαιολογημένες διαμαρτυρίες, οδήγησαν σε άνετη επικράτηση των γηπεδούχων με 25-18, για το τελικό 3-1 στα σετ.

Τα σετ:

27-25, 25-16, 21-25, 25-18.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top