Ολόκληρος ο τελικός κυπέλλου στην Ορεστιάδα! (vid)

H μεγάλη νίκη του Αυτοκράτορα επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ και η κατάκτηση του τροπαίου.

Βόλει, Ηρακλής

Ο αγώνας και το σχόλιο, που τον συνοδεύει, από το κανάλι “Ηρακλής και Σινεμά”:

Η διετία 2002-2004 ήταν μια μεταβατική φάση για το βόλεϊ Ηρακλή που έψαχνε να βάλει γερές βάσεις για να χτυπήσει το Τσάμπιονς Ληγκ, αφού το 2002 έδειξε ότι μπορεί! Η σεζόν του 2003 μετά το πρώτο νταμπλ, μας βρήκε να παίζουμε στο Ιβανώφειο αλλά να μην κερδίζουμε τίτλο: Τσάμπιονς Ληγκ αποκλεισμός στους ομίλους- Πρωτάθλημα ήττα στους τελικούς με 0-3 και στο Κύπελλο αποκλεισμός στον ημιτελικό από την Νίκαια.

2003-04 κι επιστρέφουμε στο Κατσάνειο με αλλαγές στο ρόστερ για να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα που προτεραιότητα είχε τη διάκριση στο Τσάμπιονς Ληγκ. Εν μέρη τα κατάφερε αφού προκρίθηκε στο Final-4 της Ρωσίας αλλά κατέκτησε την 4η θέση. Στο πρωτάθλημα ήττα στους ημιτελικούς από τον Παναθηναϊκό με 1-2 και 3η θέση. Ο τίτλος όμως ήρθε στο Final-8 του Κυπέλλου της Ορεστιάδας τον Φεβρουάριο του 2004! Και ήταν μια μεγάλη χαρά αφού έδωσε παράλληλα και το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Ληγκ της επόμενης σεζόν. Η ομάδα εμφανίστηκε πανέτοιμη στο νέο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς” κι αφού απέκλεισε δύσκολα την ΕΑ Πατρών (2-3) και τον ΠΑΟΚ (3-1) σ΄έναν πολύ δυνατό τελικό υπέταξε τον Ολυμπιακό με 3-1.

Μια πραγματικά μεγαλειώδης εμφάνισης των Κραβορκά, Ζελιάσκοφ, Κράβαρικ, Μπάεφ και τον υπολοίπων. Μπροστά στον απολαυστικό κυανόλευκο λαό μας που έστησε απ΄ την αρχή ένα μεγάλο πάρτι στην κερκίδα ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό το κύπελλο το 3ο τότε είναι δικό μας!

Ηρακλής-Ολυμπιακός 3-1 τα σετ: 22-25, 25-23, 25-17, 25-19

MVP: Νικολάι Ζελιάσκοφ (Ηρακλής)

Ηρακλής (Λεώνης): Κράβαρικ 15π., Μποζίδης 5, Χοφ 6, Γκραβορκά 17, Ζελιάσκοφ 15, Μπάεφ 15 / Μπαμπαλιούτας (λ. – 50% υποδοχή), Γκιρτζίκης, Καλμαζίδης.

Ολυμπιακός (Τράβιτσα): Χριστοφιδέλης 15π., Μάρκοβιτς 6, Κουρνέτας 2, Γκάτιν 15, Τσακιρόπουλος 5, Γκόμεζ 23 / Δημητρακόπουλος (λ. − 46% υποδοχή), Αλεξανδρόπουλος, Κυριαζής 1, Ξενάκης.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Καραμπέτσος

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Στέλιο Ναβροζίδη για την παραχώρηση του αρχειακού υλικού! (Η) κάντε εγγραφή στο κανάλι, βοηθήστε να ανέβουν κι άλλα βίντεο! (Η)

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top