“Καθαρή” νίκη και παραμονή στα ψηλά (vids)

Ο Ηρακλής επικράτησε, με τη βοήθεια του κόσμου του, με 3-1 του Περσέα – “Βάπτισμά πυρός” για Παλανκάι, που άρεσε – Εκτός Θάνος Παπαδημητρίου και Κάουτσμαν – Αποκάλυψη ο Κεσούδης!

Βόλει, Ηρακλής

Με τον κόσμο του να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Κατσάνειο, ο Ηρακλής “καθάρισε” με 3-1 σετ τον Περσέα και παρέμεινε στα ψηλά της βαθμολογίας, μέσα από την προσπάθεια αγωνιστικής αντεπίθεσης, που επιχειρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Συμμετοχή στον αγώνα είχε – ντεμπουτάροντας – ο Ζάκαρι Παλανκάι – Ομοσέμπι, ο οποίος είχε ελπιδοφόρα εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, δείχνοντας ότι, μόλις θα είναι αγωνιστικά έτοιμος, θα προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Δεν αγωνίστηκε ο Καναδός Κλέι Κάουτσμαν και ο βασικός λίμπερο της ομάδας, Θάνος Παπαδημητρίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από πυώδη ιγμορίτιδα, τον αντικατέστησε αρχικά ο αναπληρωματικός λίμπερο, Αλέξανδρος Ρωμαλιάδης και στη συνέχεια πέρασε σε αυτόν τον ρόλο ο Βαγγέλης Κεσούδης, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με την απόδοσή του, όντας η “αποκάλυψη” από πλευράς “κυανολεύκων”.

Τα σετ:

25-20, 25-22, 22-25, 25-17.

Το 3ο σετ της αναμέτρησης:

Το 4ο και τελευταίο σετ:

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top