F4-K21: Αγγελής: “Μπαίνουμε στη λογική του πρωταθλητισμού”

Οι δηλώσεις του κόουτς και του Νίκου Μάγγου, αρχηγού της ομάδας, για τη συμμετοχή στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ακαδημία, Βόλει

Στο Final 4 της κατηγορίας Κ-21 του βόλεϊ μετέχει ο Ηρακλής, με τον προπονητή του, Άγγελο Αγγελή και τον αρχηγό του, Νίκο Μάγγο να δηλώνουν:

Άγγελος Αγγελής:

«Στην αρχή της χρονιάς είχαμε ως στόχο την είσοδό μας στο Final Four, καταφέραμε και τον κατακτήσαμε. Πλέον θα επιδιώξουμε να πάμε παρακάτω διεκδικώντας μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στους πανεπαρχιακούς αγώνες.

Βήμα-βήμα τα παιδιά βελτιώνονται και προσπαθούμε να τα βάλουμε στην διαδικασία των απαιτήσεων που απαιτεί ο πρωταθλητισμός. Στη φετινή χρονιά η κατάσταση θα έλεγα δεν ήταν ιδανική, καθώς στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή και αγωνίστηκαν μόλις 6 ομάδες, γεγονός καθόλα απογοητευτικό και σίγουρα αφορμή για σκέψη. Εύχομαι οι αγώνες να διεξαχθούν με επιτυχία».

Νίκος Μάγγος:

«Είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή μας στο Final Four. Απαρτιζόμαστε από νέα παιδιά, μικρά σε ηλικία, που δείχνουν καθημερινά ότι έχουν θέληση και δυνατότητες, γι’αυτό στόχος μας είναι να το χαρούμε πρώτα από όλα και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εύχομαι ένα όμορφο τουρνουά χωρίς τραυματισμούς».

Σχετικά Άρθρα

Βόλεϊ – Κ21: Το πρόγραμμα προημιτελικής και ημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Βόλει

Back to Top