“Όλοι στις 19:00, στο Asvestochori Club!-Τέλος η υπομονή για την άδεια λειτουργίας!”

Ανακοίνωση – προσκλητήριο κόντρα στην άδικη μη έκδοση της νόμιμης άδειας λειτουργίας του από τον “κυανόλευκο” Σύνδεσμο!

Διάφορα

Η ανάρτηση του Iraklis Asvestochori Club:

Στις αρχές Φεβρουαρίου,μετά την δολοφονία ενός νεαρού παιδιού για οπαδικα(?) κίνητρα,η πολιτεία σε ελάχιστες ώρες τσουβαλιασε όλους τους συνδέσμους όλων των ομάδων. Πεσιματα σε γραφεία από κλούβες και εισαγγελείς για την ανεύρεση “όπλων” και κατευθυνόμενη προσπάθεια να πείσουν τον κόσμο ότι όποιος είναι συνδεσμιτης είναι και κακοποιό στοιχείο και όλοι οι σύνδεσμοι άνδρο παρανομίας. Ενώ οι υπεύθυνοι για την δολοφονία του Άλκη έχουν όνομα και ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα και γνωρίζοντας όλοι ότι οπαδοί της ίδιας ομάδας εδώ και χρόνια έχουν καταργήσει κάθε άγραφο νόμο μεταξύ όλων των οπαδών προσπαθώντας με το μυαλό τους να “κυριαρχήσουν” στην πόλη ως δια μαγείας βγήκαμε όλοι υπεύθυνοι ενώ λοιδορήθηκε ο κάθε οπαδός σε όλη τη χώρα!!

Προβλήματα στο οπαδικο κίνημα υπήρχαν και υπάρχουν. Και θα υπάρχουν όσο ανάμεσα μας μπαίνουν μεροκάματα,ρουφιανιλικια,παράξενες σχέσεις οπαδών αστυνομίας και πολλά πολλά ακόμη που δεν ανήκουν στην φιλοσοφία όλων των συνδέσμων. Επιτέλους ας γίνει συγκεκριμένο το πρόβλημα και όχι να βάζουν τους πάντες στο ίδιο καζάνι. Μόνο τότε θα “αναπνεύσει” όλο το οπαδικο κίνημα, γιατί σίγουρα και το ξέρουν και οι ίδιες οι αρχές δεν είμαστε όλοι ίδιοι (ευτυχώς!).

Οι σύνδεσμοι του ΗΡΑΚΛΗ λοιπόν από τα τέλη Αυγούστου έχουμε την άδεια αναγνώρισης από την ΓΓΑ όπως ορίζει ο νέος νόμος. Από αρχές Αυγούστου εμείς ξεκινήσαμε την διαδικασία ώστε να πάρουμε την άδεια λειτουργίας από το αστυνομικό τμήμα της Πυλαίας όπου και ανήκουμε. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία στα μέσα Σεπτεμβρίου ο φάκελος μας ήταν απόλυτα συμπληρωμένος και περιμέναμε εντός λίγων ημερών να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας μας και να ανοίξουμε τις πόρτες μας ξανά σε όλα τα αδέρφια μας όπως έχουμε υποχρέωση. Υπολογίσαμε όμως λάθος!! Δύο μήνες ενώ μας λένε ότι είμαστε άψογοι και είναι θέμα ημερών δεν έχει γίνει το αυτονόητο! Πλέον η υπομονή μας εξαντλήθηκε και αποφασίσαμε να καλέσουμε όλη την οικογένεια του συλλόγου μας ώστε να γνωστοποιήσουμε την αδικία,την παρανομία,κατά για άλλη μια φορά, ενός ζωντανού φορέα του ΗΡΑΚΛΗ.

ΓΙ ΑΥΤΌ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΚΡΊΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ…

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Υγ Μετά από λαϊκή απαίτηση μπύρες, σουβλάκια, μουσική σε όλο το χωριό…

Mετα τιμής

Συνδεσμος φίλων ΗΡΑΚΛΗ Ασβεστοχωρίου

Έτος ίδρυσης 1964

 

Back to Top