“Λύγισε” στο “τάι μπρέικ” και ήταν άκρως ανταγωνιστικός!

Το νεανικό συγκρότημα του Ημίθεου έκανε δύσκολη την πρεμιέρα για την ΑΕΚ, φτάνοντας τον αγώνα στο 5ο σετ και “λυγίζοντας” με 3-2 σετ, μέσα στην έδρα ενός από τα φαβορί για την άνοδο.

Βόλει, Ηρακλής

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπορεί να “μπήκε” στην Pre League με νενανικός και ελλιπές ρόστερ, αλλά από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος έδειξε δυνατότητες και ήταν άκρως ανταγωνιστικός, καθώς μέσα στην έδρα ενός εκ των φαβορί για την άνοδο, υπέκυψε στο “τάι μπρέικ” και έχασε με 3-2 από την ΑΕΚ, κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα του Άγγελου Αγγελή φάνηκε ότι θα παλέψει το ματς από την αρχή, καθώς στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν μόνο στο τέλος να αποσπαστούν στο σκορ, φτάνοντας στο υπέρ τους 25-22.

Οι “κυανόλευκοι” αντέδρασαν αποτελεσματικά στο δεύτερο, επικρατώντας με 23-25, ενώ το τρίτο σετ ήταν το χειρότερό τους στην αναμέτρηση, μιας και βρέθηκαν σχετικά νωρίς εκτός ρυθμού και έχασαν με 25-15.

Ο Ημίθεος βρήκε δυνάμεις και έδειξε ανταγωνιστική νοοτροπία, παλεύοντας σκληρά στο 4ο σετ, το οποίο και κατέκτησε περιπετειωδώς με 26-28.

Όλα κρίθηκαν στο “τάι μπρέικ”, όπου η ΑΕΚ υπερείχε στο επίπεδο των λεπτομερειών και στις κρίσιμες φάσεις στο τέλος του σετ, φτάνοντας στο υπέρ της 15-12 και στο τελικό 3-2 στα σετ.

Τα σετ:

25-22, 23-25, 25-15, 26-28, 15-12.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top