Συμφώνησε με τον σκόρερ Τάιρ Γκάθραϊτ! (vid)

Ο 26χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, πρώτος σκόρερ της Σβέντμποργκ στη Δανία, αναλαμβάνει ρόλο “βαρέως πυροβολικού” στο ρόστερ του νέου Ηρακλή! – Αναμένεται η ανακοίνωσή του από την ομάδα!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Τα “κτυπήματα” για τη σύνθεση του νέου “κυανόλευκου” μπασκετικού Ημίθεου θα είναι απανωτά, όμως τώρα “βγαίνει” η προεργασία, που είχαν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας.

Η νέα ΚΑΕ εξαιρετικά σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως και την απόκτηση του πρώτου ξένου και συγκεκριμένα του 26χρονου Αμερικανού σούτινγ γκάρντ (1,93) Τάιρ Γκάθραϊτ.

Πρόκειται για έναν κλασικό σκόρερ, ο οποίος πέρα από τη θέση “2” μπορεί να αγωνιστεί με άνεση στο “1”, έχοντας τη δυνατότητα να απειλεί το αντίπαλο καλάθι τόσο από μακρινή απόσταση (καλός σουτέρ), όσο και από κοντινή (πολύ καλός στις διεισδύσεις).

Τελείωσε το Κολλέγιο Σεντ Όγκουστιν και κάνει ήδη καριέρα στη Σκανδιναβία, καθώς έχει αγωνιστεί στη Σουηδική Νόρκεπινγκ και στη Δανία με τη Ράντερς και τη Σβέντμποργκ.

Με τη δεύτερη ομάδα του στο Δανέζικο πρωτάθλημα αγωνίστηκε την περίοδο που πέρασε, όντας “πρώτο βιολί” της, έχοντας μέσο όρο πόντων 17,1.

Μία αγωνιστική “γεύση” από τον Τάιρ Γκάθραϊτ, που θα ανακοινώσει ο Ημίθεος:

 

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top