Asvestochori Club: “Βγήκαμε νικητές! – Όλοι κοντά στον Σύλλογο!”

Ανακοίνωση, με μηνύματα συστράτευσης από τους οργανωμένους Ηρακλειδείς του Ασβεστοχωρίου.

Διάφορα

Η ανακοίνωση του Asvestochori Club:

 

Η λάμπα τελικά έμεινε ανοιχτή, το κεράκι αν και τρεμοεσβηνε κρατήθηκε και δεν έσβησε ποτέ! Τα δύσκολα πέρασαν,με πόνο,με αγώνες πολλές φορές πάνω από τις δυνάμεις μας αλλά τα καταφέραμε,βγήκαμε νικητές και είμαστε εδώ ζωντανοί ελπίζοντας για το αύριο. Ένα αύριο που πρωταγωνιστικό ρόλο πρέπει και θα παίξει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ όπως έκανε εξάλλου πάντα. Η σεζόν ξεκινάει σε λίγο για όλα τα αθλήματα και η χρονιά αναμένεται δύσκολη αλλά επιτέλους μετά από χρόνια και ενδιαφέρουσα παντού. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να πάρουμε τον σύλλογο από το χέρι και να τον τραβήξουμε μπροστά,που θα τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει τα εμπόδια που σίγουρα θα βρει μπροστά του,που θα τον οδηγήσουμε εκεί που ονειρευόμαστε αλλά και αξίζουμε να τον δούμε. Και αυτό θα γίνει μόνο με ένα τρόπο ΟΛΟΙ ΓΉΠΕΔΑ,ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. Γιατί τι είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ; Ένα λάβαρο κρεμασμένο σπίτι μας,ένα κασκόλ στον τοίχο στην εργασία μας,μια παλιά αφίσα που ακόμη είναι ψηλά και κάνει τους πάντες να απορούν. Καλά ακόμη ΗΡΑΚΛΗΣ; Ναι ακόμη ΗΡΑΚΛΗΣ γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η ζωή μας και η αναπνοή μας και χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή για χιλιάδες ανθρώπους. Ας γίνει η αρχή και η επιστροφή όλων δίπλα στον σύλλογο, ας ξανακάνουμε την φράση ΜΕΓΑΛΕ ΛΑΟΦΙΛΗ ΗΡΑΚΛΗ πραγματικότητα και να δώσουμε να καταλάβουν εχθροί και φίλοι ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά είναι και πάλι εδώ δυνατός και ενωμένος. ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ο ΚΟΣΜΟΣ του και το μπλε αίμα που τρέχει στις φλέβες μας. Ας κάνουμε όλοι μια μικρή ή μεγάλη θυσία και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος όταν θα τραγουδάμε όλοι μαζί αγκαλιά θα νιώσουμε δικαιωμένοι.

Επικοινωνείτε με τους συνδέσμους για διαρκείας όλων των τμημάτων και πάμε όλοι μια γροθιά για ντου στα πάντα για να ζήσουμε τα όνειρα μας. Η μπάλα είναι στα χέρια μας,στα πόδια μας. Πάμε όλοι μαζί,ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…

Υγ Οι σύνδεσμοι του ΗΡΑΚΛΗ έχουμε καταθέσει φάκελο αναγνώρισης στην ΓΓΑ και αναμένουμε την έγκριση τέλος του μήνα ώστε να μπορούμε να ξανά ανοίξουμε τις πόρτες μας σε όλα τα αδέρφια μας.

ΧΙΛΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

BV64

 

Back to Top