“Τσεκάρει” το εισιτήριο η Ουκρανία

Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων βρίσκονται και σήμερα Κυριακή σε πρώτο πλάνο, με την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο να ξεχωρίζει.

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε πρόταση με αξία, που έρχεται από τα Προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη Ευρώπης και το παιχνίδι Ουαλία – Ουκρανία, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betsson. Πάμε να το αναλύσουμε.

 

Τελικός των πλέι οφ των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη Ευρώπης. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Μουντιάλ. Η Ουαλία είχε το μυαλό της στο σημερινό πολύ κρίσιμο ματς, που θα κρίνει την παρουσία στο Μουντιάλ, ήταν λογικό να παίξει με αλλαγές στην πρεμιέρα του Nations League κόντρα στην Πολωνία, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Ο κόουτς Πέιτζ έδωσε ανάσες στους Γουίλσον, Ρόντον, Μπ. Ντέιβις, Αμπαντού, Μπέιλ, Ράμσεϊ, Άλεν και Ρόμπερτς, παρέταξε μια ομάδα που είχε αρκετές «ρεζέρβες», ωστόσο η Ουαλία ήταν ανταγωνιστική.

 

Από την πλευρά της η Ουκρανία πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στη Σκωτία

στον ημιτελικό των μπαράζ, διέλυσε τον αντίπαλο σ’ όλους τους τομείς και πήρε μια δίκαιη πρόκριση, φτάνοντας στη νίκη με 3-1. Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Πετράκοφ, ο οποίος ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Αντρέι Σεβτσένκο τον Αύγουστο, πορεύεται αήττητο στα τελευταία οκτώ ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχασε τελευταία φορά στο Euro (0-4 απ’ την Αγγλία). Σε πολύ υψηλό επίπεδο η ψυχολογία των παικτών, παρά την εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα τους, άπαντες θέλουν μέσω του ποδοσφαίρου να στείλουν μηνύματα και να δώσουν μια χαρά στο λαό της. Η Ουκρανία έχει το μομέντουμ και τον πρώτο λόγο μετά και την σπουδαία πρόκριση επί της Σκωτίας, που συνδυάστηκε και από εξαιρετική εμφάνιση. Θα κρατήσουμε το Ουκρανία Πρόκριση σε απόδοση 1.87.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top