Εντείνεται η προσπάθεια για διαδικτυακές μεταδόσεις στη Super League 2

Οι ιθύνοντες της Λίγκας εμφανίζονται αποφασισμένοι να μεταδίδονται όλα τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής…

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Προχωρεί και μάλιστα συγκροτημένα, η προσπάθεια να μεταδίδονται απευθείας, μέσω διαδικτύου, οι αγώνες της Super League 2, οι οποίοι δεν μεταδίδονται από την ΕΡΤ.

Στο πρόσφατο ΔΣ της Λίγκας παρουσιάστηκε επισήμως η σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία φιλοδοξεί να φιλοξενεί τα πάμπολλα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής, τα οποία δεν επιλέγει για μετάδοση η κρατική τηλεόραση (μεταδίδει δύο – τρία παιχνίδια κάθε αγωνιστική και μένουν χωρίς μετάδοση πλήθος αγώνων και στους δύο Ομίλους της κατηγορίας) και το θέμα βαδίζει σε καλό δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, συστήνεται ομάδα εργασίας από παράγοντες της Λίγκας της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας, με αντικείμενο την εξέταση του όλου εγχειρήματος και εφόσον όλα δρομολογηθούν ομαλώς, από τη νέα σεζόν θα υπάρχει “ζωντανή” εικόνα από όλες της αναμετρήσεις της Super League 2, έστω και μέσω διαδικτύου.

Πάντως, αν δεν καταστεί εφικτό η συγκεκριμένη πλατφόρμα να μεταδίδει όλα τα παιχνίδια κάθε σαββατοκύριακου (εκτός αυτών της ΕΡΤ), τότε θα επιχειρηθεί – τουλάχιστον – να μεταδίδονται όσο το δυνατόν περισσότερες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top