Ανοιχτό ματς στο Βελιγράδι

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας…

Η πρόταση της ημέρας

Οι αναμετρήσεις των Εθνικών για το Nations League ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (2/6), με την Εθνική Ελλάδας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ. Από το Nations League έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και την αναμέτρηση Σερβία – Νορβηγία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

1η Αγωνιστική για τη Β’ Κατηγορία της διοργάνωσης. Πανηγυρικό είναι ακόμα το κλίμα στους Σέρβους μετά την επική πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ! Επιστρέφουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 2018 πετυχαίνοντας πολύ μεγάλη νίκη στο “Ντα Λουζ” στις 14 Νοεμβρίου για την τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου!

 

Από την άλλη η Νορβηγία έμεινε εκτός από ακόμη ένα Μουντιάλ, δεν άντεξε στην κούρσα με Τούρκους και Ολλανδούς στον προκριματικό όμιλο και συμπλήρωσε 24 χρόνια από τότε που συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Σε τροχιά πρόκρισης μέχρι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του ομίλου, η εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Λετονία και η ήττα στο τέλος στην Ολλανδία (2-0) την κατέταξαν 3η και δεν είχε ούτε μία δεύτερη ευκαιρία στα playoffs. Δύο ομάδες που αμυντικά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, αμφότερες είναι δυνατές μεσοεπιθετικά, είναι πιθανό να δούμε παιχνίδι με πολλά γκολ και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top