ΓΣ: Κάλεσμα στον κόσμο για το Ιβανώφειο και την οικονομική εκστρατεία!

Ο Ερασιτέχνης, συνεχίζοντας την κινητοποίησή του για τη σωτηρία του Τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου, σημαίνει προσκλητήριο για τον αγώνα με το Λαύριο και καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να ενισχύει οικονομικά την ομάδα…

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Μπάσκετ

Το κάλεσμα του Ερασιτέχνη για το Τμήμα μπάσκετ:

 

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας σε μαζική παρουσία στον αγώνα της Ομάδας Μπάσκετ με το Λαύριο, που θα γίνει το Σάββατο 30 Απριλίου και ώρα 17:00.

Η προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινήσαμε μπήκε στην τελική ευθεία και με τη συμπαράσταση όλων μπορούμε να στηρίξουμε και πάλι τους παίκτες για να φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα.

Στην κρίσιμη καμπή ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι και πάλι εκεί, παρών, δυνατός και ενωμένος, για να πετύχει τον στόχο και να βοηθήσει την Ομάδα όπως μόνο αυτός ξέρει.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Λαύριο αλλά και των Διαρκείας («πακέτο» για Λαύριο και Παναθηναϊκό) από το Ιβανώφειο και το Κατσάνειο αλλά και η κατάθεση, όσων μπορούμε, στον διαθέσιμο Τραπεζικό λογαριασμό του Γ.Σ. είναι ζωτικής σημασίας και πρέπει ΟΛΟΙ να συμμετέχουμε, όπως και όσο μπορεί ο καθένας.

5222-101690-009

ΙΒΑΝ: GR5601722220005222101690009

Πληροφορίες και στο 2310-207715, στα γραφεία του Γ.Σ., στο Κατσάνειο Γυμναστήριο.

Αύριο στις 5 στο Ιβανώφειο έχουμε ραντεβού και δε θα λείψει κανείς!

ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top