Φουλ του γκολ στο “Camp Nou”

Πάμε με Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ…

Η πρόταση της ημέρας

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή με σημαντικά παιχνίδια σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Europa League.

 

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μπαρτσελόνα και Άιντραχτ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Γερμανία και πλέον τα πάντα θα κριθούν στο “Camp Nou”. Οι “μπλαουγκράνα” βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, επικράτησαν με 3-2 της Λεβάντε εκτός έδρας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Τσάβι διατηρήθηκε αήττητο σε κανονική διάρκεια αναμέτρησης για 23η σε όλες τις διοργανώσεις (14 νίκες, εννέα ισοπαλίες), θα πρέπει να γυρίσουμε στις 8 Δεκεμβρίου για να βρούμε την τελευταία ήττα που γνώρισε από την Μπάγερν (3-0 εκτός).

 

Από την πλευρά της η Άιντραχτ ηττήθηκε με 2-1 από τη Φράιμπουργκ εντός έδρας στο τελευταίο ματς για την Μπουντεσλίγκα, προηγήθηκαν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η θέση μετά το πέρασμα 29 αγωνιστικών. Οι δύο ομάδες άφησαν “ανοιχτούς λογαριασμούς” μετά το 1-1 του πρώτου ματς, η Μπαρτσελόνα έχει τον τίτλο του φαβορί, κάτι που της επιτρέπει να παίξει χωρίς άγχος και πίεση. Όπως στο πρώτο παιχνίδι έτσι και απόψε, περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top