Φουλ του γκολ στο “Juegos Mediterraneos”

Πέφτουν οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (11/04) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν και της Σέριε Α και ενώ ακολουθούν τις επόμενες ημέρες σπουδαία ευρωπαϊκά ματς.

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από το παιχνίδι Αλμερία – Πονφεραντίνα, ενώ εσείς μπορείτε καθημερινά να βρίσκετε προγνωστικά για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και προγνωστικά στοίχημα μπάσκετ.

 

35η Αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με την Αλμερία να αναζητά απόψε τη νίκη που θα τη φέρει στη 2η θέση της κατάταξης. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουέσκα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Χιρόνα (1-0), συνολικά έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

 

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Πονφεραντίνα έχει ηττηθεί και στα δύο τελευταία ματς από Λας Πάλμας (1-2) και Μιραντές (3-1), ενώ έχει συμπληρώσει έξι παιχνίδια χωρίς νίκη και φιγουράρει στην 8η θέση. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία, ενώ το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της. Η Αλμερία αναζητά αντίδραση, είναι ποιοτική επιθετικά και μπορεί να αξιοποιήσει τα αμυντικά κενά της αντιπάλου της. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top