Τον πρώτο λόγο η Γουέστ Χαμ

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κεντρίζουν και σήμερα Πέμπτη το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα δράση έχουμε σε Κόπα Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το κουπόνι opap live, που έρχεται από την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Λυών για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε να τη δούμε.

 

Ήταν ανάγκη να κερδίσει την Έβερτον την Κυριακή η Γουέστ Χαμ, τα κατάφερε έστω κι αν ζορίστηκε λιγάκι περισσότερο απ’ ότι θα περίμενε (2-1). Επιστροφή στις νίκες για τη Γουέστ Χαμ μετά την εκτός έδρας ήττα 3-1 απ’ την Τότεναμ, είχε προηγηθεί η τρομερή πρόκριση εις βάρος της Σεβίλλης στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έκανε την υπέρβαση.

 

Επιστροφή από τη διακοπή με νίκη και για τη Λυών που επικράτησε με 3-2 της Ανζέ και βρίσκεται στην 9η θέση της Ligue 1 μετά το πέρασμα 30 αγωνιστικών. Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες έπειτα από τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ για να φτάσει στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ ξεπέρασε το εμπόδιο της Πόρτο με εκτός έδρας νίκη 1-0 και εντός έδρας ισοπαλία 1-1. Τα “σφυριά” εντός έδρας έχουν το πρώτο λόγο, κάτι που θέλουν σήμερα να αξιοποιήσουν ιδανικά, τη στιγμή που “διψούν” για ευρωπαϊκή καταξίωση. Έχουν σήμερα το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top