Πρώτος και αήττητος!

Με “περίπατο” ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος για το “κυανόλευκο” βόλεϊ, νικώντας με 3-0 και τον Πανελλήνιο, με την ομάδα να μπαίνει με απόλυτο πλεονέκτημα στα play offs.

Βόλει, Ηρακλής

H ανάρτηση του Τμήματος βόλεϊ του Ημίθεου:

Με έναν υγιεινό περίπατο ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος οι άνδρες. Επικράτησαν με σβηστές τις μηχανές και πολλές αλλαγές του Πανελλήνιου με 3-0 (25-20, 25-15, 25-18).

Το κοντέρ έγραψε 16 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με 48 κερδισμένα σετ και μόλις τρία χαμένα.

Δεδομένης της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τρεις αθλητές της εφηβικής μας ομάδας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έμειναν εκτός αγώνα οι Παπαδημητρίου και Παπάζογλου.

Την επόμενη τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας έχει το ρεπό της και στην ουσία από αύριο ξεκινάει την προετοιμασία της για τα play-off όπου θα αγωνιστεί με απόλυτο πλεονέκτημα έναντι όλων των αντιπάλων της.

Αυτή η πρώτη και πολύ δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα μπαίνει στην τελική ευθεία. Η αναγέννηση του ΗΡΑΚΛΗ ξεκίνησε. Τα πρώτα πολύ δύσκολα βήματα έγιναν. Τώρα όλοι πρέπει να σταθούμε αρωγοί αυτής της τιτάνειας προσπάθειας. Με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

Η ομάδα έχει την ανάγκη στήριξης όλων των φίλων της. Δεν περισσεύει κανείς.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "18 foto bakar"

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top