ΓΣ: Χορηγική συμφωνία με τη SK GROUP – NRG

Σημαντική συμφωνία για τον Ερασιτέχνη Ημίθεο.

Ερασιτέχνης

Η ανάρτηση του Γυμναστικού Συλλόγου:

Ο Όμιλος εταιριών SK GROUP με πολυετη ηγετική παρουσία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών & ενέργειας και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής , ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Η SK Group με την υποστήριξη της NRG του ομίλου Motor Oil γίνεται επίσημος χορηγός του Γ.Σ. Ηρακλής.

Συγκεκριμένα εγκαινιάζουμε μια πρωτοποριακή συνεργασία όπου ο Γ.Σ. Ηρακλής γίνεται επίσημος συνεργάτης της SK Group και της NRG. Με κάθε συμβόλαιο σε ηλεκτρικό ρεύμα ή αέριο στα προγράμματα της NRG , ο Γ.Σ. Ηρακλής ενισχύεται με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας ο Γ.Σ. Ηρακλής θα έχει την …ενέργεια του από την NRG ,με την εγκατάσταση των νέων σύγχρονων υποδομών φυσικου αερίου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στην Μίκρα αλλά και στους Χορτατζήδες(Ιβανώφειο και Κατσάνειο).

Στην υπογραφη της συμφωνίας παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτης Θέος και οι εκπρόσωποι των εταιριών Ιωάννης Γκούτας(Υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων SK Group) και Κώνσταντίνος Αγγελόπουλος (Area Manager NRG).

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "nrg τάση για καλύτερη ζωή Û OIL"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "nrg τάση για καλύτερη ζωή Ενέργεια σιγουριά της MOTOR OIL"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "nrg τάση για καλύτερη ζωή Ενέργεια μετι σιγουριά MOTOR OIL"

 

Back to Top