ΓΣ: “Γενέθλια με Ίνγκραμ!”

Η ανακοίνωση της μεγάλης έκπληξης και όλο το πρόγραμμα εορτασμού των 113 χρόνων του Συλλόγου.

Ερασιτέχνης

Η ανάρτηση του ΓΣ Ηρακλής:

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο αρχαιότερος σύλλογος της Θεσσαλονίκης γίνεται 113 ετών, στις 29 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο του εορτασμού 113 χρόνων από την ίδρυσή του, αλλά και της συμπλήρωσης 100 χρόνων ζωής του τμήματος μπάσκετ, θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για όλα τα παιδιά όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας.

Η γιορτή θα γίνει την παραμονή των “κυανόλευκων” γενεθλίων, Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Η αρχή θα γίνει στις 11:30, στο γήπεδο των Χορτατζήδων, με την πραγματοποίηση της φωτογράφισης των τμημάτων των Ακαδημιών για το ενιαίο ετήσιο ημερολόγιο του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, έχουν προγραμματιστεί δράσεις, οι οποίες στοχεύουμε να μείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό όλων των μικρών φίλων του ΗΡΑΚΛΗ. Θα υπάρχουν δώρα για όλους όσοι συμμετέχουν, καθώς και πολλές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για έναν υπερτυχερό.

Εν συνεχεία, η γιορτή θα μεταφερθεί στο Ιβανώφειο, όπου ο θρύλικος Ντέιβιντ Ίνγκραμ, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες, που φόρεσαν τη φανέλα του Ημίθεου, θα βρίσκεται ήδη εκεί για να απογειώσει την εκδήλωση.

Πάσα στο Καυτανζόγλειο, με την παιδική κερκίδα να είναι ανοιχτή για όσα παιδιά θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ!

* Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

Back to Top