Όταν η μπάλα… κτυπούσε στα καλώδια… (vid)

To “τρίμπαλο”, που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι “πελάτες”…

Blue Moments

Άνετη νίκη σε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι, στο κεκλεισμένων των θυρών αγώνα της Πολίχνης, τον Απρίλιο 2004, με την ανάρτηση του βίντεο από το κανάλι “Ηρακλής και Σινεμά” και το σχόλιο του διαχειριστή του καναλιού, Βασίλη Οικονόμου:

Μια άτυπη ρεβάνς για το 2-0 του Α΄ γύρου στην Τούμπα κι ένα σαρωτικό 3-0 από το πρώτο 20΄ απέναντι στην ομάδα του τσομπάνη που νόμιζε πάλι ότι φταίγαν οι τερματοφύλακες.

Δυστυχώς έγινε κεκλεισμένων των θυρών και δε το χάρηκε ο κόσμος (μάλλον λόγω της βλακείας με την καρέκλα στον Έμπεντε της Χαλκηδόνας).

Η ομάδα της Ευκαρπίας, που στις δύο της σαιζόν δεν κατάφερε να πάρει ένα ντέρμπι με τους 3 της Αθήνας αλλά έμειναν κάποιες καλές νίκες επί των συμπολιτών.

σκόρερ: Μίετσελ, Μαχλάς, Μουράτι

Ηρακλής (Γίνγκμπλαντ): Κελπέκης, Σνάουτσνερ, Κατσιαμπής, Νεμπεγλέρας, Μουράτι (58′ Λαγός), Κιάσσος, Ιωάννου, Μίετσελ, Μπακιρτσίογλου, Μαχλάς, Ξενίδης

Πάοκ (Αναστασιάδης): Ατματσίδης, (16′ Τοχούρογλου), Φουσίνι, Βόκολος, Χασιώτης, Μαλαδένης, Κούτσης, Θεοδωρίδης (68′ Αμαφούλε), Χάγκαν, Καραδήμος (59′ Γαρπόζης), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top