Νίκη, με το… “τεμάχιο” του Γιάντση… (vid)

Άλλη μία (από τις πάμπολλες) “σφαλιάρες” μέσα στο Καυτανζόγλειο…

Blue Moments

Το κανάλι “Ηρακλής και Σινεμά” ανήρτησε το βίντεο της “κυανόλευκης” νίκης τον Ιανουάριο του 2008 και το συνοδεύουμε με το αυτούσιο σχόλιο του διαχειριστή του καναλιού, Βασίλη Οικονόμου:

Μετά από την δραματική σαιζόν 2006-07 όπου κόσμος και ομάδα κατάφερα να σώσουν την κατηγορία απέναντι σε θεούς και δαίμονες, η χρονιά 200-7-08 έδειχνε ότι μπορεί να ξαναβάλει τον Ηρακλή σε μια τροχιά ανάκαμψης.

Η ομάδα του Πεντράθα αποτελούταν από ένα συνδυασμό ταλαντούχων ισπανών παιχτών (Ααρόν, Μαρκές) με φοβερή κατάρτιση που μαζί με έμπειρους Έλληνες έδειχναν ότι κάτι αξιόμαχο πάει να γίνει. Ο Σπανουδάκης (δλδ Μυτιληναίος) φαινομενικά παρέδωσαν τον Ηρακλή στον Αντώνη Ρέμο σε μια περίεργη κατάσταση για την ΠΑΕ. Τα καλύτερα όμως μας περίμεναν στη Θύρα 10, εκεί όπου πραγματικά με τη μετάβαση από το ΠΑΠΑΦΗ στην Αυτόνομη ήρθε η ανανέωση και η οργάνωση που είχε ανάγκη το πέταλο του Καυταντζογλείου. Αυτά έβλεπε η ΕΠΟ και τρόμαζε- έναν κόσμο του Ηρακλή ολοένα και να γιγαντώνεται σε αντίθεση με τη ¨διοικητική ανεπάρκεια¨ που μάστιζε το Σύλλογο.

Χαμένο βγαίνει σίγουρα το ελληνικό ποδόσφαιρο, που στερείται αυτά τα ντέρμπι… Ο αγώνας είναι χωρίς περιγραφή, με φυσικό ήχο.

Για τη 17η αγωνιστική, σκόρερ της νίκης μας ο πιτσιρικάς τότε Γιάντσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ανχελ Πεντράθα): Πάρντο, Μαυρογενίδης, Ραγκουέλ, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένιο, Πουρσανίδης (82 Παπαδόπουλος), Χλωρός (90+3 Ιωαννίδης), Γιάντσης, Μάρκες, Ααρόν (87 Παπαστεργιανός).

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Σνάουτσνερ (90+1 Ορφανός), Κνολ, Μελίσσης, Χαραλάμπους (46 Λάκης), Μπαϊάνο, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Σάλμον, Κωνσταντινίδης (73 Γκονζάλες).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top