Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Επιστολή διαμαρτυρίας του νεαρού αθλητή για τη συμπεριφορά της ΚΑΕ, που βρέθηκε απέναντί του, μετά την επιλογή του παίκτη να τον χειρουργήσει ο Κωνσταντίνος Μανώλογλου…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η επιστολή διαμαρτυρίας, που απέστειλε στον ΠΣΑΚ ο Φώτης Γεωργαλάς, ο οποίος, μετά την κίνηση της ΚΑΕ, βρίσκεται εκτός Ηρακλή…

Ο αθλητής αφήνει να εννοηθεί ότι στην απόφαση της διοίκησης συνετέλεσε η επιλογή του να χειρουργηθεί από τον Κωνσταντίνο Μανώλογλου…

Ολόκληρη η επιστολή του 20χρονου αθλητή:

“Την 8-4-2021 τραυματίστηκα στο γόνατο σε προπόνηση της ομάδας μου. Για έναν ολόκληρο μήνα προσπαθούσα να διαπιστώσω το είδος και το μέγεθος του τραυματισμού μου επισκεπτόμενος αρκετούς ορθοπαιδικούς ιατρούς, μιας και ο Ηρακλής δεν συνεργαζόταν με ορθοπαιδικό (είχε μόνο το φυσίατρο κ. Στέφα).
Τελικά, αφού έκανα μαγνητική τομογραφία υψηλής ευκρίνειας, διαπιστώθηκε ρήξη χιαστών και ότι το γόνατό μου έχρηζε άμεσα εγχειρήσεως. Ενημέρωσα σχετικά το φυσίατρο της ομάδας κ. Στέφα και τον team manager κ. Τσιάρα.
Αφού περίμενα μια βδομάδα χωρίς να λάβω κάποια απάντηση, κάλεσα τηλεφωνικά έξι (6) φορές τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΑΕ κ. Δρακόπουλο, για να τον ενημερώσω και να τον συμβουλευτώ, ευρισκόμενος σε απόγνωση. Δε μου απάντησε ποτέ.

Μπροστά στον κίνδυνο να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στο πόδι μου, επέλεξα τον κ. Μανώλογλου (πρώην ορθοπαιδικό ιατρό του Ηρακλή) τον οποίο γνώριζα κι εκτιμούσα από το πέρασμά του από τον Ηρακλή και εγχειρίστηκα επιτυχώς στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο. Τα έξοδα της εγχείρησης ανέλαβε η ασφαλιστική εταιρεία GENERALLI HELLAS A.E., η οποία έχει συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τον ΕΣΑΚΕ.
Την 4-6-2021 η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μου απέστειλε μέσω του ατζέντη μου έγγραφο που με ενημερώνει ότι διακόπτει μονομερώς το συμβόλαιό μου μαζί της, το οποίο λήγει κανονικά τον Ιούνιο του 2022, χωρίς να μου εξηγεί τους λόγους της μονομερούς διακοπής.
Αυτό το θεωρώ και απάνθρωπο, προσβλητικό, εξοργιστικό, καταχρηστικό και παράνομο.
Προς ενημέρωσή σας, κανείς από τον Ηρακλή δε με κάλεσε στο τηλέφωνο για να ρωτήσει για την υγεία μου, ούτε καν στοιχειωδώς να μου ευχηθεί περαστικά. Ούτε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΑΕ κ. Δρακόπουλος, ούτε καν ο προπονητής μου κ. Σκουρτόπουλος. Ο μόνος που μου τηλεφώνησε μια φορά ήταν ο team manager της ομάδας κ. Τσιάρας, κι αυτός για να με ρωτήσει γιατί επέλεξα τον κ. Μανωλογλου για να με χειρουργήσει!

Περιμένω με αγωνία την στήριξή σας και την ενημέρωση όλων των μελών του ΠΣΑΚ ώστε να μη βιώσει κανείς συνάδελφος ποτέ αυτά που πέρασα και συνεχίζω να βιώνω εγώ.

Με εκτίμηση,

Φώτης Γεωργαλάς”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top