Κυριακίδης: “Κάποιοι δεν σεβάστηκαν την ιστορία και τον κόσμο του Ηρακλή”

Ο πρώην μέσος του Ημίθεου αναφέρθηκε στους δεσμούς, που διατηρεί με την ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε για τον Ηρακλή ο Παύλος Κυριακίδης στην εφημερίδα Metrosport:

– Ποια στιγμή δεν θα ξεχάσεις από τα τρία χρόνια στον Ηρακλή;

“Είναι πολλές οι στιγμές. Αν πρέπει να διαλέξω μία; Ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου στην Ξάνθη. Παρόλο, που αποκλειστήκαμε, είχαμε 3.500 κόσμο στο πλευρό μας, που είχε ταξιδέψει εκεί.

Είχε μείνει μετά το παιχνίδι, τραγουδώντας και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας. Ηταν πολύ έντονη συναισθηματικά στιγμή και όποτε τη σκέφτομαι ανατριχιάζω ακόμη. Είναι στιγμή, που μένει χαραγμένη μέσα σου…”.

– Επαιξες τα πιο πολλά χρόνια με τον Ημίθεο στο στήθος. Τί έμεινε στο μυαλό σου;

“Εχω δεθεί πολύ με τον Ηρακλή. Εχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι η ομάδα, από την οποία αναδείχθηκα. Θυμάμαι τα πάντα. Τόσο τα καλά, όσο και τα άσχημα.

Στεναχωριέμαι πολύ για την τωρινή κατάσταση του συλλόγου. Κάποιοι άνθρωποι δεν σεβάστηκαν την τεράστια ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Κρίμα, γιατί είχε γίνει τεράστια προσπάθεια τότε, μετά από χρόνια, όταν και πάλι είχε ταλαιπωρηθεί η ομάδα.

Εφτασε εκεί που έπρεπε να είναι και κατάφεραν να τα διαλύσουν όλα και να τη ρίξουν. Εύχομαι ειλικρινά να βρει τον δρόμο του και να επιστρέψει ξανά στην Α’ Εθνική, γιατί εκεί είναι η θέση του και τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

 

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top