Με ποιον τρόπο η ΚΑΕ θα αποζημιώσει την προσμονή του κόσμου

Ένα μήνα χωρίς μπάσκετ οι «κυανόλευκοι» οπαδοί, με την ομάδα να μελετά την… επιβράβευση της υπομονής τους…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Κακά τα ψέματα, «όλα τα λεφτά» για τον κόσμο του Συλλόγου κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η πορεία της ομάδας μπάσκετ.

Από τη μία το ποδόσφαιρο, το οποίο βρίσκεται σε μία προσχηματικού χαρακτήρα χρονιά στην τελευταία κατηγορία του αθλήματος, από την άλλη η ηρωική, αλλά χαμηλών πτήσεων,  προσπάθεια του Τμήματος βόλεϊ των εκατομμυρίων προβλημάτων, οδήγησαν τους Ηρακλειδείς στο να επιδείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αγωνιστική διαδρομή του καλαθοσφαιρικού Ημίθεου, ιδίως από τη στιγμή, κατά την οποία το Τμήμα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, ύστερα από οκταετή απουσία.

Ωστόσο, μετά το «διπλό» με τον Πανιώνιο, οι οπαδοί της ομάδας υφίστανται τη μακρά διακοπή δράσης του ενός μηνός και για αυτό η ΚΑΕ μελετά το ενδεχόμενο να τους… αποζημιώσει…

Συγκεκριμένα, αναμένεται να ανακοινωθεί η έκδοση και κυκλοφορία ενός ειδικού πακέτου διαρκείας, αποκλειστικά για τα τέσσερα εντός Ιβανωφείου υπολειπόμενα παιχνίδια της σεζόν, δηλαδή για τους αγώνες με Ιωνικό, Παναθηναϊκό, Ήφαιστο και Κολοσσό.

Η τιμή του πακέτου θα είναι προνομιακή και θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο στο να γεμίσει το Ιβανώφειο στην τετράδα αυτή των αγώνων…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top