Δρακόπουλος: “Διαστημικός ο Παναθηναϊκός – Πρέπει να τον χειροκροτήσουμε…”

Ο πρόεδρος της “κυανόλευκης” ΚΑΕ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι του είναι αδύνατον να αποφύγει τα επικοινωνιακά ολισθήματα, μικραίνοντας την ίδια την ομάδα του, καθώς είναι ο μοναδικός πρόεδρος ομάδας της Basket League, που έσπευσε να αποθεώσει τους “πρασίνους”, συγκρίνοντας τον Φριντέτ με τον… Χατζηπαναγή…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα είπε στο Metropolis 95,5fm ο Θόδωρος Δρακόπουλος:

Για τη φωτογραφία του με τον Φριντέτ: «Ο αθλητισμός είναι διασκέδαση, θα πρέπει να το απολαμβάνεις. Ειδικά όταν βάζεις και λεφτά, κάπως πρέπει να χαίρεσαι. Το να παίζεις αντίπαλος με έναν παίκτη όπως ο Φριντέτ, ο οποίος ήταν από τους μεγαλύτερους σκόρερ του NBA, είναι τιμή από μόνο του. Οι μισοί παίκτες της ομάδας μας δεν έχουν παίξει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο. Όταν ο νεαρός Γεωργαλάς παίρνει 13 λεπτά σε τέτοια παιχνίδια, φανταστείτε πώς θα βλέπει τους αντιπάλους του στα 20-21 του. Στο facebook με σχολιάζουν αρνητικά, όμως αυτό ουδόλως με απασχολεί. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Όπως παλιά πήγαινε ο Ηρακλής με τον Χατζηπαναγή και τον χειροκροτούσαν, έτσι κι εμείς. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε διαστημικό μπάσκετ και πρέπει να τους χειροκροτήσουμε».

 Για τη βαριά ήττα του Ηρακλή: «Ίσως δεν κατεβήκαμε τόσο ζεστά και γι’ αυτό το σκορ ανέβηκε τόσο πολύ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πέντε κατοστάρες, δεν είμαστε οι πρώτοι».

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top