Δοκιμασία αντοχής, κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00 – CosmoteSports 4)

Στη δυσκολότερη αποστολή της σεζόν ο πλήρης Ηρακλής, στο παιχνίδι του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει πιο δύσκολη μπασκετική μάχη για τον Ηρακλή τη φετινή σεζόν από αυτή, που δίνει σήμερα, Δευτέρα 25/11, στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με αντίπαλο τον πανίσχυρο (για τα ελληνικά δεδομένα) Παναθηναϊκό.

Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να προέρχονται από ένα αρνητικό σερί, το οποίο ουσιαστικά διέγραψε τη λαμπρή εκκίνησή τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο έχουν να «πάρουν» πράγματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να δει την ομάδα του μέσα σε μία διαδικασία αντοχής, κόντρα σε έναν αντίπαλο σαφέστατα υψηλότερου επιπέδου, με πολλές και εξαιρετικά ποιοτικές λύσεις, προκειμένου να ανεβάσει ρυθμούς και επίπεδα πίεσης, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, η οποία απαιτεί νικηφόρα αποτελέσματα από τον Ημίθεο, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Ιβανωφείου με το Λαύριο το ερχόμενο Σάββατο.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει τον αγώνα ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να εντάξει στα πλάνα του και να ενσωματώσει στο παιχνίδι της ομάδας των νεοφερμένο Μιλένκο Τέπιτς.

Ο Σέρβος διεθνής αναμένεται να πάρει πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά στο «κυανόλευκο» ντεμπούτο του και να περάσει σε φάση προετοιμασίας και πλήρους αγωνιστικής ένταξης στα δεδομένα της νέας ομάδας του, ώστε να μπορέσει να προσφέρει τα μέγιστα στη συνέχεια.

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτική από το συνδρομητικό CosmoteSports 4.

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top