Για την πρόκριση στη μάχη του Αλεξανδρείου

Πλήρης για πρώτη φορά (και με Καββαδά) ο Ηρακλής, ευελπιστεί σε βελτίωση της εικόνας του και νίκη κόντρα στον Άρη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η αναμέτρηση του κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο, η οποία αρχίζει σε λίγες ώρες, δίνει στον Γιάννη Καστρίτη την ευκαιρία να παρατάξει – για πρώτη φορά φέτος – πλήρες το δυναμικό της ομάδας του σε αγώνα.

Ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο 37χρονος κόουτς δεν είχε αυτήν την ευκαιρία, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στο Περιστέρι, δεν κατέστη δυνατό να είναι ετοιμοπόλεμος ο Βασίλης Καββαδάς.

Αυτήν τη φορά ο δυναμικός ψηλός θα είναι διαθέσιμος για να «γεμίσει» τη θέση «5», μαζί με τους Ντέιβις και Γκάρετ, προσφέροντας μία σημαντική επιπλέον λύση στον προπονητή του.

Οι «κυανόλευκοι» φιλοδοξούν να εμφανιστούν πολύ πιο κοντά στις πραγματικές αγωνιστικές δυνατότητές τους (σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο), σε σχέση με την εικόνα που εμφάνισαν στο «Ανδρέας Παπανδρέου» στην πρεμιέρα της Basket League και ευελπιστούν ότι μια τέτοια αλλαγή εικόνας και αγωνιστικής συμπεριφοράς, θα τους ωθήσει στην κατάκτηση της πρόκρισης κόντρα στον Άρη, μέσα στην αντίπαλη έδρα.

Η αίσθηση του τεχνικού επιτελείου είναι ότι, μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και μέχρι σήμερα, πολλά τα οποία έχουν να κάνουν με την απόδοση της ομάδας, έχουν βελτιωθεί και θεωρεί ότι αυτό θα αποδειχθεί σήμερα το απόγευμα πάνω στο παρκέ του Αλεξανδρείου…

Η αναμέτρηση κυπέλλου Άρη – Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο θα αρχίσει στις 17:00 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ή διαδικτυακά, λόγω της 24ωρης δημοσιογραφικής απεργίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top