Το ντέρμπι του κυπέλλου, με μία “κυανόλευκη” ματιά

Η αναφορά της ΚΑΕ Ηρακλής στην αναμέτρηση του Αλεξανδρείου.

Ηρακλής, Μπάσκετ
Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:
Άρης – Ηρακλής, ένα ντέρμπι από τα παλιά.
Αύριο θα γίνει το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για φέτος για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον συμπολίτη Άρη αύριο (02/10, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση) στις 17:00 στο Nick Galis Hall σε έναν αγώνα που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ. Οι δύο ομάδες θα διασταυρωθούν δύο φορές μέσα στην εβδομάδα αφού εκτός του αυριανού αγώνα, το Σάββατο ο ΗΜΙΘΕΟΣ θα υποδεχτεί τους «κιτρινόμαυρους» για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.
Η Ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Άρη χωρίς κάποιο πρόβλημα, ενώ και ο Βασίλης Καββαδάς είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα και θα είναι στη 12άδα του αγώνα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μετά την ήττα της πρεμιέρας στην δύσκολη έδρα του Περιστερίου στοχεύει σε μία δυνατή αντίδραση στα δύο ιδιαίτερα παιχνίδια που ακολουθούν για πρωτάθλημα και κύπελλο απέναντι στον συμπολίτη Άρη.
Στις δηλώσεις του σήμερα ο κόουτς Καστρίτης τόνισε πως: «έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην ομάδα του Άρη, με την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι. Όλοι γνωρίζουμε πως ανεξαρτήτως διοργάνωσης και θεσμού, αυτά τα παιχνίδια έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, προσελκύουν την προσοχή, πάντα με μεγάλη ένταση, πάθος και επιθυμία για νίκη. Προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις δύο μέρες και τα παιδιά μας είναι έτοιμα να δώσουν το 100% για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Τέταρτης».
Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Άρης μετά την νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα και στο Κύπελλο. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου είναι ένα πολύ καινούργιο σύνολο με μερικούς, όμως, αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Ο αρχηγός Λευτέρης Μποχωρίδης εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης του Άρη, ενώ από κοντά του φέτος έχει τους νέος Ντραγκίσεβιτς και Γκετσεβίτσιους που ξεχώρισαν στην νίκη επί του ΠΑΟΚ.
Ο έμπειρος τεχνικός των «κίτρινων» υπογράμμισε πως «σε διάστημα τεσσάρων ημερών, καλούμαστε να παίξουμε ένα δεύτερο δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι ο πρώτος μεταξύ μας αγώνας, σε λίγα εικοσιτετράωρα, καθώς το Σάββατο θα αναμετρηθούμε στο Ιβανώφειο για το πρωτάθλημα. Όπως έχουμε πει, εμείς προσπαθούμε να βρεθούμε στο γήπεδο και να αφομοιώσουν πλήρως οι παίκτες τη φιλοσοφία μας. Η ιδιαιτερότητα αυτής της αναμέτρησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι νοκ άουτ. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό και με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε στο πλευρό μας, ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».
Το αυριανό ντέρμπι θα διευθύνουν οι Πουρσανίδης Γ., Συμεωνίδης και Τζιοπάνος, ενώ δεν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων του ΗΜΙΘΕΟΥ στο Αλεξάνδρειο.

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top