Καστρίτης: “Δεν προετοιμαστήκαμε κατάλληλα – Φανταστικός ο κόσμος”

Ο κόουτς του Ηρακλή αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας του πριν την πρεμιέρα και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για καλύτερη συνέχεια…

Ηρακλής, Μπάσκετ
Η τοποθέτηση του Γιάννη Καστρίτη, μετά το τέλος του αγώνα:
“Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη δίκαιη νίκη του. Εμεις είχαμε μόνο κάποια καλά διαστήματα όπου όταν ήμασταν συγκεντρωμένοι μειώσαμε στο σκορ. Χάσαμε ριμπάουντ και βολές σε εκείνα τα κρίσιμα σημεία και έτσι μείναμε πίσω στο σκορ απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα.
Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την εκπληκτική του παρουσία, για το οτι ηταν στο πλευρό μας σε όλο το ματς ταξιδεύοντας τόσα χιλιόμετρα απο τη Θεσσαλονικη. Η ατμόσφαιρα ηταν φανταστική και ηταν ενα προμήνυμα για τους επόμενους αγώνες μας που ειναι με τον Αρη.
Εμεις είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες δέκα ημέρες και η προετοιμασία μας ηταν πολύ δύσκολη με αυτο το δεδομενο.
Πέντε – έξι παίκτες είχαν πρόβλημα αυτές τις τελευταίες ημέρες και ως εκ τούτου δεν δουλέψαμε καλά για ενα τόσο δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε πιο σκληρά για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αρη και πιστεύω οτι θα είμαστε καλύτεροι…”.

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top