Πάνοπλος στην πρεμιέρα

Με όλο το αγωνιστικό δυναμικό του στο πρώτο τζάμπολ της Basket League κόντρα στο Περιστέρι ο Ηρακλής – Έλαβε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΚΑΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του “κυανόλευκου” μπάσκετ:

Με μια μεσημεριανή προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ Basket League στο Περιστέρι (28/9, 15:45, ErtPlay3). Κατόπιν η Ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα με πτήση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο. Στην αποστολή μετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του φετινού ρόστερ πλην των Πετανίδη, Νώτη και θα αποφασιστεί από την τεχνική ηγεσία η 12άδα που θα παραταχθεί στο “Αν.Παπανδρέου”. 

 

Ήδη από χθες βρίσκονται στην πρωτεύουσα ο Προπονητής μας Γιάννης Καστρίτης και ο Αρχηγός μας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με αφορμή την παρουσίαση του πρωταθλήματος από τον ΕΣΑΚΕ. Ο κόουτς θα επιστρέψει για την αυριανή προπόνηση και θα μεταβεί με την Ομάδα στην Αθήνα. Στη σημερινή προπόνηση μετείχαν κανονικά όλοι οι αθλητές.

Εξ άλλου, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εξασφάλισε το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής για το επερχόμενο πρωτάθλημα, έχοντας πληρέστατο φάκελο, με όλα τα απαιτούμενα σύμφωνα με τον Νόμο, όπως και τις άδειες τέλεσης αγώνων στο Ιβανώφειο.

Επισημαίνουμε, προς ενημέρωση των φιλάθλων, πως στο Ιβανώφειο έχει εγκατασταθεί υπερσύγχρονο σύστημα Ηλεκτρονικής Εποπτείας με 13 κάμερες παρακολούθησης εντός και εκτός γηπέδου, και πως παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης ονομαστικού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου μέσω της Ticketmaster, σύστημα ελέγχου και ταυτοποίησης του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίουνέοι ηλεκτρονικοί πίνακες και δείκτες επιθέσεων 24” από την Quince, νέα συστήματα precision time για τους διαιτητές, σύστημα Ίντερνετ σε όλους τους χώρους και για τα ΜΜΕ, ενώ είναι σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης των περισσότερων χώρων του Γηπέδου μας. Γι’ αυτό και ζητούμε να προστατευθεί το Σπίτι μας ως κόρη οφθαλμού.

Παραθέτουμε το link της ανακοίνωσης της ΕΕΑ από τον ιστότοπο της ΓΓΑ…

http://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/2788-26-9-19

 

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top