Δίνει κανονικά «παρών» στο φιλικό για τον Θ. Παπαδόπουλο

Η «πρόβα τζενεράλε» με τον Απόλλωνα Λάρισας οδηγείται σε ματαίωση…

Προετοιμασία συνεχών ανατροπών προγραμματισμού, ως προς τους αγώνες, φιλικούς και μη, είναι αυτή, που ολοκληρώνει σε δύο εβδομάδες ο Ηρακλής.

Πρώτα ματαιώθηκε το προγραμματισμένο φιλικό με τη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο, την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης, έπειτα αναβλήθηκε το – επίσης προγραμματισμένο – φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας (μετατέθηκε τελικά για τις 6/10), λόγω ορισμού από την ΕΠΟ του αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό στην Καλλιθέα και, τώρα, κινδυνεύει το ίδιο φιλικό να οδηγηθεί (κατόπιν της μετάθεσής του) σε ματαίωση…

Αυτό, καθώς η ομάδα το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, οπότε και έχει κλειστεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας –  με σκοπό να αποτελέσει τη γενική δοκιμή ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League, η οποία θα διεξαχθεί μία εβδομάδα, μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία – θα έχει μόλις επιστρέψει από τον επίσημο αγώνα κυπέλλου και την ταλαιπωρία της μετάβασης και της επιστροφής προς και από τη Νάξο.

Ενώ, λοιπόν, είναι πιθανή η οριστική ακύρωση του φιλικού με τους Λαρισαίους, εντούτοις, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην Κατερίνη, στο φιλικό, που θα διεξαχθεί στη μνήμη του Θόρδωρου Παπαδόπουλου, με αντίπαλο την Α.Ε. Ποντίων, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν θα συμπεριλάβει στην αποστολή για τη Νάξο και – πιθανώς – ορισμένους εξ αυτών, που δεν προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ως βασικούς στον αγώνα κυπέλλου.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top