Και τώρα, όλοι μαζί, για την ενίσχυση της προσπάθειας!

Με τον Παύλο Μυροφορίδη εκφραστή του νέου και φιλόδοξου project, όλοι οι Ηρακλειδείς θα πρέπει να συμβάλλουν στην οικονομική στήριξη της ομάδας, με στόχο την άνοδο!

Ο σχεδιασμός, ο οποίος αρχίζει να «τρέχει» από σήμερα, με πρωταγωνιστή τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας και στήριγμα τη νέα κεντρική χορηγική συμφωνία, δεν προσφέρει από μόνος του την απόλυτη οικονομική επάρκεια για τις ανάγκες αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας.

Είναι απόλυτο και ξεκαθαρισμένο ότι μέσα από το όλο deal βρέθηκε η κινητήριος δύναμη και η προοπτική για την εκκίνηση του εγχειρήματος, το οποίο, ωστόσο, θα εκταθεί σε σημαντικό βάθος χρόνου και θα δημιουργήσει μεγάλες απαιτήσεις. Μην λησμονούμε, άλλωστε, ότι δεν προέκυψε μεγαλομέτοχος ή επενδυτής…

Η «κυανόλευκη» κοινωνία θα πρέπει να «οικοδομήσει» πάνω στη «μαγιά» της οικονομικής βάσης, που προσφέρει η συμφωνία χορηγίας και να προσφέρει την απαιτούμενη οικονομική στήριξη στην όλη προσπάθεια.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η ώρα της συνεισφοράς των Ηρακλειδέων στην ποδοσφαιρική ομάδα, στο «τώρα» και στο «μετά» της, στο «σήμερα» και στο «αύριο» του Ηρακλή, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας: είτε με την αγορά διαρκείας, είτε με την αγορά μετοχών. Κάθε μορφής συνεισφορά είναι περισσότερο από πολύτιμη.

Τώρα, την ώρα κατά την οποία η αμαξοστοιχία του ποδοσφαιρικού Ημίθεου μπήκε στις ράγες, η ίδια η οπαδική βάση του Συλλόγου είναι εκείνη, που έχει την ευθύνη και το ιερό καθήκον να της προσφέρει την ώθηση.

Και αυτό είναι το πρώτο, που θα ζητήσει από τους Ηρακλειδείς, κατά τη δημόσια τοποθέτησή του, αύριο στη Μίκρα, ο Παύλος Μυροφορίδης…

Και όλοι μαζί είμαστε απόλυτα – και αυτοδύναμα – ικανοί να ανταποκριθούμε με αποτελεσματικότητα…

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top