Με Άρσεναλ στο φιλικό ντέρμπι

Εννέα επαναληπτικούς του δεύτερο προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Η δράση ολοκληρώνεται το βράδυ με το φιλικό Άρσεναλ – Τέλσι και αγώνες για το Σουνταμερικάνα και το Κύπελλο Βραζιλίας.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Μίντιλαντ – Αστάνα

Η πρωταθλήτρια Δανίας δεν εκκίνησε καλά τις φετινές της υποχρεώσεις. Έφτασε 3η αγωνιστική για να πάρει την πρώτη της νίκη, με 3-1 επί της Εσμπιεργκ, νωρίτερα είχε χάσει βαθμούς απέναντι σε Άαρχους (0-0) και Μίντιλαντ (1-2). Στο ματς στο Καζακστάν στάθηκε αρκετά καλά, όμως ηττήθηκε με 2-1. Η Αστάνα διανύει την καλύτερη φόρμα της σεζόν, παραμένει αήττητη στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (επίδοση 10-1-0), πιστεύουμε πως μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μίντιλαντ. Σε απόδοση διπλασιασμού το Χ2 της «διπλής ευκαιρίας».

 

Άρσεναλ – Τσέλσι

Λονδρέζικο ντέρμπι σε… ιρλανδικό έδαφος (Δουβλίνο). Πιο ορθολογική προετοιμασία έκανε η Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι, δεν είχε πολλούς διεθνείς και κατάφερε να πιάσει έστω στοιχειώδη ρυθμό, κάτι που φάνηκε και στο προηγούμενο φιλικό και το επιβλητικό 5-1 επί της Παρί, η οποία παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Αντιθέτως, ο σχεδιασμός της Τσέλσι δεν ήταν ο ενδεδειγμένος, αφού μόλις πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Σάρι θα είναι ο προπονητής της τη νέα σεζόν (στη θέση του Κόντε). Αρκετοί παίκτες παρουσιάζονται έτοιμοι να πάρουν μεταγραφή (Κουρτουά, Αζάρ, Ουίλιαν) και δεν θα παίξουν απόψε. Για προγνωστικά στοιχήματος ο άσος είναι το λογικό φαβορί.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top