Οριστική καθιέρωση του νέου σήματος και στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή!

Υπό το πνεύμα του Ενιαίου Ηρακλή, στις νέες εμφανίσεις καταργείται το προηγούμενο «κυκλικό» σήμα και ο Ημίθεος μπαίνει, πλέον, στην «ασπίδα», που λάνσαρε πέρσι ο Γυμναστικός Σύλλογος!

Θα καθιερώνονταν από την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αν δεν είχαν προλάβει να τυπωθούν οι αγωνιστικές εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας, πριν ο Γυμναστικός Σύλλογος λανσάρει το νέο σήμα, με τον Ημίθεο να περνά στο πλαίσιο μιας «ασπίδας» αντί του «κύκλου», που ίσχυε μέχρι πρότινος (εξάλλου και πέρσι, το όποιο υλικό ιματισμού είχε έρθει στα μέσα της σεζόν, έφερε ήδη τη νέα αποτύπωση σήματος).

Ο λόγος για το νέο έμβλημα του Ηρακλή, το οποίο κοσμεί, πλέον και τις εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας, όπως αποδείχθηκε από τον ιματισμό προπόνησης, που χρησιμοποιήθηκε στην «πρώτη» της Μίκρας.

Στο πλαίσιο του δόγματος του Ενιαίου και Αδιαίρετου Ηρακλή, το ίδιο σήμα θα φέρουν και οι επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις, οι οποίες θα φορεθούν από την ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και αυτές των φιλικών αναμετρήσεων. Γενικά, αποτελεί απόφαση και του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» να χρησιμοποιεί επισήμως το νέο σήμα.

Με μόνη διαφοροποίηση σε σχέση με το έμβλημα του Γυμναστικού, τη λεπτομέρεια ότι στο ποδοσφαιρικό λογότυπο, αντί του «Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ», θα αναφέρεται μόνο το «ΗΡΑΚΛΗΣ», σε αντιδιαστολή με το Ερασιτεχνικό Σωματείο.

Ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος, λοιπόν, επιχειρεί να πλαισιώσει το ολικό “restart” και με ένα νέο έμβλημα, το οποίο περνά τον Σύλλογο στη νέα εποχή, με ό,τι αυτή συμβολίζει…

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/37688600_638162093221952_99383296961544192_n.jpg?_nc_cat=0&oh=61ccbb81a06468c62098edc7edbaf8fa&oe=5C0CA355

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρακλής σήμα

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top