Στον δρόμο της συμφωνίας και οι Καραντασιάδης – Κουρέλλας

Ο αρχηγός της περσινής ομάδας και ο Γρεβενιώτης αριστερός μπακ παίρνουν σειρά στις διαπραγματεύσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται οι συνέχιση των επαφών για επίτευξη συμφωνιών με παίκτες του κορμού και έχει προγραμματιστεί να περάσουν στην επικαιρότητα του όλου εγχειρήματος ο Άγγελος Καραντασιάδης και ο Νίκος Κουρέλλας.

Ο αρχηγός του Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική περίοδο, Άγγελος Καραντασιάδης, αποτέλεσε βασικό άξονα αναφοράς για το κέντρο της αμυντικής γραμμής, καθώς ο ίδιος, με την εμπειρία, τον δυναμισμό, την ευκινησία και τις σωστές τοποθετήσεις του, παρέμεινε ο σταθερός «πυλώνας», δίπλα στον οποία αγωνίστηκαν κατά περιόδους οι Γιαννίτσης, Καστριτσέας και Κωστούλας.

Η τεχνική ηγεσία επιθυμεί τη συνέχιση της παρουσίας του 26χρονου Θεσσαλονικέα κεντρικού αμυντικού και ελπίζεται ότι, μέσα από την επικείμενη επαφή του με τη διοίκηση, θα προκύψει και η επιθυμητή συμφωνία.

Το ίδιο θετικό είναι το κλίμα και για τον Νίκο Κουρέλλα, καθώς εκτιμάται ότι ο 25χρονος Γρεβενιώτης αριστερός μπακ, έχει την ποιότητα να συνεχίσει να προσφέρει λύσεις στον συγκεκριμένο ρόλο και κρίνεται απαραίτητος και στο νέο ρόστερ, έστω κι αν προορίζεται εκ νέου ως πολύτιμη εφεδρεία για τη θέση αυτή, όπως συνέβη στη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα.

Μην ξεχνούμε, άλλωστε, ότι πρόκειται για μία θέση, στην οποία ο «Γηραιός» χρειάστηκε μακρά αναζήτηση, προκειμένου να βρει αξιόπιστη επιλογή τον περασμένο χειμώνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top