Να μην πέσει στην παγίδα…

Με ελλείψεις ο Ηρακλής, θέλει να αποφύγει τις κακοτοπιές και να φτάσει στην έκτη σερί νίκη του, κόντρα στον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο (15:00)…

Την παγίδα από τη… Χαλάστρα θέλει να αποφύγει σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο. Ο στόχος των «κυανόλευκων» είναι ένα όσο το δυνατόν πιο ήρεμο αγωνιστικό απόγευμα και η εξασφάλιση της έκτης διαδοχικής νίκης τους στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που μπορεί – αν και εφόσον τον υποτιμήσουν – να τους φέρει πολύ και έντονο προβληματισμό.

Ο Καμπανιακός μπορεί να είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες του 2ου Ομίλου, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχει κατορθώσει να συλλέξει βαθμό, όμως οι αγώνες με τέτοιων ιδιαιτεροτήτων αντιπάλους είναι εκείνοι, οι οποίοι – ενδεχομένως – να κρύβουν παγίδες. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον ο Σάκης Αναστασιάδης επέμενε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του, ότι θα πρέπει άπαντες να είναι προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης, με σοβαρότητα, αγωνιστική συνέπεια και εγρήγορση.

Με πολλές ελλείψεις

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λείψουν αρκετοί βασικοί – στον αγωνιστικό σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας – ποδοσφαιριστές. Οι μακροχρόνιοι απόντες Παναγιωτούδης και Καλλιβωκάς, στους οποίους έχει προστεθεί και ο Γιούδας, ο Στεφανής και ο Σαββελίδης που δεν πρόλαβαν να αποθεραπευθούν, καθώς και οι τιμωρημένοι Αντώνης Αθανασίου και Μούδιος δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα.

Παράλληλα, στην επίθεση της ομάδας θα επανεμφανιστεί –μετά από πολλά παιχνίδια – ως βασικός, ο Παντελής Κρυστάλλης, καθώς ο Παπαδόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη σαββατιάτικη προπόνηση και αναμένεται να προτιμηθεί η προφύλαξή του.

Ζήτημα για τον κόουτς του Ηρακλή, το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Παντελή Αθανασίου στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, απόντων των Παναγιωτούδη, Αντώνη Αθανασίου, Μούδιου, Στεφανή και Σαββελίδη, με τον Γιώργο Γκουτσίδη να συγκεντρώνει πιθανότητες για ντεμπούτο.

Η αποστολή

Μέσα από αυτά τα προβλήματα των αναγκαστικών απουσιών, την αποστολή του Ημίθεου για τη σημερινή αναμέτρηση αποτελούν οι εξής (18) ποδοσφαιριστές:

Βοσνιάδης, Γομος, Αθανασίου Π., Γκουτσίδης, Δραγάνης, Ευσταθιάδης, Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Υφαντίδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Αβραμίδης, Ανδρεάκος.

Στις 15:00, στο Καυτανζόγλειο

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Καμπανιακό είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή 26/11, στις 15:00, στο Καυτανζόγλειο.

Ο αγώνας θα καλυφθεί σε απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από την επίσημη ιστοσελίδα του Γυμναστικού Συλλόγου, www.iraklis.club και τον Web τηλεοπτικό δίαυλό της, «Iraklis TV».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top