Προσκλητήριο για Φοίνικα και συλλεκτική φανέλα…

Το ΤΑΑ Ηρακλής απευθύνει πρόσκληση παρουσίας στον κόσμο της ομάδας για τον σαββατιάτικο αγώνα με τους Συριανούς στην Μίκρα

Βόλει, Ηρακλής

Ο επίσημος Ηρακλής, με ανακοίνωσή του, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Volley League στην Μίκρα, με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 17:00.

Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι θα είναι προς διάθεση των φίλων του Συλλόγου η νέα εντυπωσιακή συλλεκτική, επίσημη, αγωνιστική φανέλα της ομάδας βόλεϊ, στην οποία κυριαρχούν τα τρία χρυσά αστέρια της αδικίας (ως απόδοση τιμής στην ομάδα ποδοσφαίρου) και η γκραβούρα του Ημίθεου Ηρακλή.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, καλεί όλο τον κόσμο του Ηρακλή μας να δώσει βροντερό παρών το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Φοινικα Σύρου στο ΕΓ Μικρας.

Επίσης με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει μπουτίκ όπου θα διατίθεται προς πώληση η Συλλεκτική Φανέλα όπως και άλλα προϊόντα του τμήματος.

Όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα μας!!!».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top