Περιμένει τους τρεις έμπειρους για την άμυνα

Ο Σάκης Αναστασιάδης ποντάρει στην ετοιμότητα Καραντασιάδη, Κυριακίδη και Στεφανή από τον επόμενο μήνα…

Με σημαντικές διαφορές προς το θετικότερο αναμένεται να είναι τα αγωνιστικά δεδομένα για την «κυανόλευκη» τεχνική ηγεσία, αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τον Ηρακλή, λόγω του προγραμματισμένου ρεπό της ομάδας.

Όχι μόνο επειδή θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική διαδικασία και η ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό, αλλά κι επειδή αναμένεται να είναι διαθέσιμα τρία στελέχη που μπορεί να υπολογίζονται και ως μέλη του βασικού σχήματος από τον Σερραίο τεχνικό του Ημίθεου.

Ο Σάββας Κυριακίδης από την πρώτη αγωνιστική που ήταν διαθέσιμος, εκείνη κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο στα Τρίκαλα Ημαθίας, πήρε θέση στο αριστερό αμυντικό άκρο. Είναι ένας πολύπειρος για τα δεδομένα της κατηγορίας αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος διαθέτει – προνομιακό για τη θέση που αγωνίζεται – επίπεδο τεχνικής και μπορεί (εξ αυτού του γεγονότος) να βοηθήσει το σύνολο πολυποίκιλα, δηλαδή και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην επιθετική έκφραση, όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί, αναμένεται να ξεπεραστεί μετά την διακοπή και να μπει και πάλι ετοιμοπόλεμος στη μάχη των δύσκολων αγώνων που έπονται.

Ο Άγγελος Καραντασιάδης αποτελεί κομβική επιλογή του κόουτς, καθώς είναι από τους πλέον ποιοτικούς στόπερ της κατηγορίας, με ικανότητα στις επαμβάσεις και ηγετικές αμυντικές ικανότητες. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό και η χρονική «πυκνότητα» των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ηρακλή ενδέχεται να μην του επιτρέψει να προλάβει ούτε την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Ωστόσο και εκείνος αναμένεται να είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί μετά το ρεπό.

Τέλος, ο Κώστας Στεφανής είναι ο πιο «αμφίβολος» από τους εν αναμονή ετοιμότητας έμπειρους αμυντικούς της ομάδας. Το ζήτημα με τον 33χρονο οπισθοφύλακα ήταν γνωστό από την αρχή και είχε να κάνει με το γεγονός ότι είναι πίσω στον τομέα της φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης και καταβάλλονται προσπάθειες, τόσο από τον ίδιο, όσο και από το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να έλθει – το συντομότερο δυνατό – σε κατάσταση ικανή να βοηθήσει αγωνιζόμενος.

Εκφράζεται η ελπίδα ότι η μίνι προετοιμασία, κατά το διάστημα της ανάπαυλας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Γηραιού», θα λειτουργήσει ευεργετικά και στη δική του περίπτωση και ότι από τον επόμενο μήνα, όταν και θα «ξαναμπεί» στο πρωτάθλημα η ομάδα θα μπορεί να υπολογίζεται. Αν όχι ως βασικός, έστω ως πολύτιμη εφεδρεία, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στο απολύτως επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top