«Κατάληψη» στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης!

Εντυπωσιακή παρουσία στην πρεμιέρα με την Καρίτσα στη γειτονική πόλη ετοιμάζουν οργανωμένοι και μη, δημιουργώντας ατμόσφαιρα Καυτανζογλείου στο «Α΄ ΔΑΚ»…

Οι πιτσιρικάδες του Σάκη Αναστασιάδη θα τύχουν θερμής συμπαράστασης από τον κόσμο της ομάδας στην πρεμιέρα τους για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Οι φίλοι του Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να επιδείξουν στην πράξη την τεράστια διάθεση που έχουν για συμμετοχή στον αγώνα της επανεκκίνησης, αδιαφορώντας για το που και από ποια κατηγορία αρχίζει την αναγεννησιακή πορεία του ο Ημίθεος.

Ήδη, τόσο ο οργανωμένος οπαδικός τομέας, μέσω της Αυτόνομης Θύρας 10, όσο και οι μη οργανωμένοι Ηρακλειδείς, έχουν προγραμματίσει μαζική μετάβαση στην Κατερίνη, με στόχο να ενισχύσουν την προσπάθεια των νεαρών με την «κυανόλευκη» φανέλα, κόντρα σε μία πιο έμπειρη – σε επίπεδο αγωνιστικού δυναμικού – ομάδα, η οποία συγκροτήθηκε νωρίτερα, προετοιμάστηκε και πρόλαβε να δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια (αν και από την πλευρά τους και οι γηπεδούχοι της κυριακάτικης πρεμιέρας αντιμετώπισαν προβλήματα καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας, αλλά σαφώς όχι στον βαθμό, που αντιμετώπισε ο «Γηραιός»).

Στα «γαλάζια» το Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης

Η κοντινή απόσταση που χωρίζει την Θεσσαλονίκη με την Κατερίνη και η εύκολη οδική μετάβαση, καθιστούν βέβαιη την τεράστια όσο και εντυπωσιακή παρουσία των Ηρακλειδέων στην έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Το «Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης», δεν είναι άλλο από το κεντρικό γήπεδο της πόλης, το πρώην Εθνικό και νυν Δημοτικό Στάδιο, το οποίο διαθέτει δύο κεντρικές κερκίδες, αλλά όχι πέταλα. Η χωρητικότητά του είναι αρκετή, καθώς αγγίζει τις 5.000 θέσεις, γεγονός που σημαίνει ότι θα εξυπηρετηθεί άνετα η πολυπληθής παρουσία του «κυανόλευκου» οπαδικού στοιχείου.

Το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες διατηρούνται ακόμη σε σχετικά ικανοποιητικό επίπεδο, καθώς και η ώρα έναρξης της αναμέτρησης (16:00), αλλά και η μέρα διεξαγωγής της (Κυριακή), εξασφαλίζουν προνομιακό πλαίσιο για την μαζική μετάβαση των Ηρακλειδέων.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top